TOPLAK VRLO OŠTAR / Trener Gorice bez dlake na jeziku govorio o problemu s kojim su se suočili: 'Ovo je bilo opasno po život i nehumano'

Image

Nakon utakmice trener Gorice, Samir Toplak, progovorio je o nesnosnim pa čak i opasnim uvjetima u kojima se igralo

23.7.2022.
23:43
VOYO logo

U prvom subotnjem susretu Gorica i Šibenik su odigrali bez pogodaka osvojivši prve bodove ove sezone. Dvoboj u Gorici je odigran po iznimno teškom i vrućem vremenu i nije se vidjelo previše od igre, a sve najzanimljivije se dogodilo u posljednjih deset minuta.

U 79. minuti Šibenik je povukao kontru, a u završnici akcije Japanac Arai je iskosa pogodio gredu. Minutu kasnije okvir gola uzdrmao je i domaćin, a pucao je Vojtko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Toplak o organziaciji

U 84. minuti smo vidjeli i pogodak, no poništen je zbog zaleđa. Bivši igrač Barcelone Moussa Wague je nakon svega nekoliko minuta na terenu sjajno asistirao Kaliku koji je obišao Rogića i pogodio mrežu. VAR provjera je dugo trajala, a na koncu nije bilo ništa od pogotka domaćina.

Nakon utakmice trener Gorice, Samir Toplak, progovorio je o nesnosnim pa čak i opasnim uvjetima u kojima se igralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su nehumani uvjeti za igru. Onaj tko je radio satnicu nema veze s nogometom. Ovo je opasno po život. Čestitam objema ekipama, igrati po ovom vremenu je znanstvena fantastika. Onaj tko to nije probao, ne zna. Iz fotelje to vjerojatno drugačije izgleda", oštro je krenuo Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo