'Jelavić nam je igrama dao razlog za razmišljanje'

"Niki je ovdje par mjeseci i želim jednako kvalitetne igre od njega vidjeti kroz cijelu sezonu.

15.5.2012.
8:33
VOYO logo

Nikici Jelaviću sljedeće sezone bit će još teže. Zasad mu ide savršeno otkako je stigao u Everton. U četiri mjeseca, odnosno 16 utakmica, utrpao je 11 golova i zadivio navijače. I trenera Davida Moyesa. Naviknuo ga je na golove, a on je već najavio da u novoj sezoni očekuje Nikičine jednako dobre igre.

"Napravili smo odličan posao njegovim dovođenjem, ali naša 'prava' pojačanja su Tim Cahill, Phil Neville i Tim Howard - oni koji su ovdje već šest, sedam, osam godina i igraju konstatno dobro", poručio je trener kluba s Goodison Parka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niki (njegov nadimak u Evertonu op.a.) je ovdje par mjeseci i želim jednako kvalitetne igre od njega vidjeti kroz cijelu sezonu. Nedostajao nam je pravi centarfor, netko kog možemo zvati Evertonova devetka i u ovom trenutku Nikici ide fantastično. Dao je nama u klubu razlog za razmišljanje i navijačima razlog za veselje", dodao je Moyes o 26-godišnjem hrvatskom napadaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši napadač Glasgow Rangersa sezonu je završio golom Newcastleu, kada je mudro pospremio odbijanac u mrežu vratara Tima Krula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo