NENAD BJELICA OTKRIO KAKVO JE STANJE DVOJICE KLJUČNIH IGRAČA PRED ŠAHTAR: / 'Došli su s problemima, dobili su udarce...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U utorak Dinamo čeka novi test u Ligi prvaka. Gostovat će modra momčad u Ukrajini, ali prije toga mora riješiti još jednu utakmicu u domaćem prvenstvu.

17.10.2019.
20:22
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Reprezentativni ciklus je završio i klubovi su ponovno u pogonu. 12. kolo domaćeg nogometnog prvenstva već sutra otvara Dinamo u gostima kod Gorice. Međutim, Modrima je u primisli utorak kad igraju treće kolo Lige prvaka u gostima kod ukrajinskog Šahtara.

A trener Nenad Bjelica mogao bi biti u problemima jer ozlijeđeni su Arijan Ademi i Bruno Petković za koje se još ne može sa sigurnošću reći da će biti spremni za utakmicu sa Šahtarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ademi je povrijedio gležanj u utakmici svoje reprezentacije portiv Poljske, a Petkoviću je gležanj stradao u utakmici s Walesom u Cardiffu i zbog toga je morao izaći u 64. minuti utakmice.

Image
UEFA KAZNILA DINAMO I NAVIJAČE ZBOG NEREDA U MANCHESTERU: /

Boysima se ovo nikako neće svidjeti

Image
UEFA KAZNILA DINAMO I NAVIJAČE ZBOG NEREDA U MANCHESTERU: /

Boysima se ovo nikako neće svidjeti

'Možemo ih dovesti na maksimum'

Bjelica je po pitanju njihovog nastupa vrlo optimističan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njih dvojica su došli s problematičnim zglobovima. Dobili su udarce, tako da neče sutra biti na raspolaganju za utakmicu protiv Gorice, ali vjerujemo da do utorka mogu biti spremni. Ako budu od subote u treningu, a nadamo se da će biti, to je dovoljno vremena da ih maksimialno pripremimo. Oni su dosta igrali u proteklom periodu, tako da gubitak ova tri-četiri dana neće značiti ništa za njih", rekao je trener Dinama.

U utorak Dinamo čeka novi test u Ligi prvaka. Gostovat će modra momčad u Ukrajini, ali prije toga mora riješiti još jednu utakmicu u domaćem prvenstvu. trener Bjelica drži se one stare izreke da se mora ići "utakmicu po utakmicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bavimo se još previše Šahtarom. Moji pomoćnici će ih otići pogledati sutra. Bit ćemo spremni za tu utakmicu, ali imat ćemo dovoljno vremena da se pripremimo. Sad nam je u glavi samo Gorica", rekao je Bjelica u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo