SVI SE PITAJU / Dobili smo odgovor koji smo dugo čekali. Trener Dinama objasnio koja je točno uloga Brune Petkovića na terenu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'On je izuzetno bitan u više aspekata i sigurno da možemo biti zadovoljni njegovim povratkom'

20.3.2022.
20:07
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U utakmici 28. kola Prve HNL Dinamo je kao gost u Koprivnici svladao Slaven Belupo s minimalnih 1:0.

Gosti su do pobjedničkog pogotka stigli u 20. minuti, a strijelac je bio Mislav Oršić. Trener Dinama, Željko Kopić, svjestan je da njegova momčad nije izgledala najbolje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teška utakmica, onakva kakvu smo i očekivali, s puno trke, puno borbe, ali u konačnici mislim da smo zasluženo došli do nova tri boda. Šeta što je poništen prvi gol jer je bila stvarno lijepa akcija. Danas smo opet nešto malo rotirali. Petkovića smo stavili da više može sudjelovati u kreaciji, a Andrića više naprijed.

Image
DINAMOVAC JE VELIKI HIT /

Je li zavrijedio Dalićev poziv u reprezentaciju? Pogledajte nevjerojatnu asistenciju Šutala za sjajan gol Oršića

Image
DINAMOVAC JE VELIKI HIT /

Je li zavrijedio Dalićev poziv u reprezentaciju? Pogledajte nevjerojatnu asistenciju Šutala za sjajan gol Oršića

'Možemo biti sretni s povratkom Petkovića'

Nakon toga smo zabili taj drugi gol Oršića, prvi koji je priznat. Nakon toga je sve išlo u našem smjeru. Do poluvremena smo bili dobri, stabilni i pokušavali doći do drugog gola. U drugom poluvremenu je bilo puno duela, puno izbijanja i dugih lopti, a napravili smo i dosta promjena. Vratio nam se i Ademi i odigrao 30 minuta tako da u konačnici imamo dosta razloga za zadovoljstvo", rekao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepu akciju odigrali su Bruno Petković i Komnen Andrić u devetoj minuti, razmijenili dodavanja nakon čega je Petković svladao domaćeg vratara Ivana Suška, ali je na intervenciju VAR-a pogodak poništen. Naime, u začetku akcije Mislav Oršić je primio loptu u nedopuštenom položaju.

"Tražimo način kako poboljšati napadačku igru i kako doći do veće kreativnosti i kvalitetnijih lopti prema trećoj trećini, a Bruno je odigrao dobru utakmicu danas. On je izuzetno bitan u više aspekata i sigurno da možemo biti zadovoljni njegovim povratkom. Zadovoljan sam promjenama. I Tola i Ademi su nam donijeli svježine. Nešto smo i promijenili formaciju da igramo zadnjih pola sata, kada je ušao Menalo, s dva široka krila. Bilo je dobro, bilo je stabilno, ali opet, u drugom dijelu smo imali par situacija gdje smo mogli bolje reagirati u napadu", zaključio je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo