NEZADOVOLJSTVO U MUNCHENU / Trener Bayerna stao u obranu zvijezde: 'Navijači isto griješe, a on tada ne ide na njihov posao kako bi im zviždao '

Image

Julian Nagelsmann nakon utakmice prokomentirao je odnos navijača prema Leroyu Saneu

23.8.2021.
16:21
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 2. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je kao domaćin svladao Koeln sa 3-2 (0-0), a svih pet golova postignuto je u razdoblju od 20-ak minuta, između 50. i 71.

Bayern je poveo 2-0 preko Lewandowskog (50) i Gnabryja (59), no Modeste (60) i Uth (62) su ekspresno poravnali, ali Gnabry (71) je svojim drugim golom ipak osigurao bodove prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva boda do vrha

Bayern se ovom pobjedom pridružio Hoffenheimu, Bayeru i Freiburgu koji imaju po četiri boda, dva manje od vodećeg Wolfsburga koji je jedini ostao stopostotan, dok je Koeln u skupini momčadi s tri boda.

Navijači Bayerna na utakmici sa s Kolnom izviždali su 25-godišnjeg ofenzivca svoe ekipe Leroya Sanea, kojega je trener Julian Nagelsmann zamijenio pod poluvremenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Leroy Sane (desno)

"Puno ljudi koji sjede na tribinama isto griješe na svom poslu. Leroy njima ne ide na posao i ne zviždi kada im ne ide kako su planirali. Zvižduci ne donose ništa dobro", prokomentirao je Nagelsmann nakon susreta.

Sane je u Bayern stigao u ljeto 2020. godine. Do sada je za bavarski klub odigrao 47 utakmica i zabio 10 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo