TREBAO JE NASLIJEDITI MODRIĆA, A PITANJE JE GDJE ĆE ZAVRŠITI: / U pola godine gotovo da je nestao i sada odlazi bez odštete

Image
Foto: Profimedia

U Tottenhamu su se nadali kako bi se danski veznjak mogao predomisliti dolaskom Josea Mourinha

3.12.2019.
15:02
Profimedia
VOYO logo

Vezni igrač danske nogometne reprezentacije i engleskog premierligaša Tottenhama i čovjek koji je još ljetos slovio za nasljednika Luke Modrića u Real Madridu, Danac Christian Eriksen (27) po svemu sudeći u siječnju će napustiti redove londonskog kluba.

U Tottenhamu su se nadali kako bi se danski veznjak mogao predomisliti dolaskom Josea Mourinha, međutim, engleski mediji navode kako sigurno napušta klub. Dancu na koncu ove sezone ističe ugovor i već u siječnju može pregovarati s drugim klubovima, a na koncu sezone može i bez odštete napustiti klub. Međutim, nagađa se kako bi ga Tottenham mogao prodati u siječnju kako bi ipak na njemu nešto zaradio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

AFP

Veliki interes za danskog veznjaka, koji je u Tottenham stigao iz Ajaxa u 2013. godine, pokazali su Real Madrid, Juventus i Inter, no pitanje je gdje će na kraju završiti jer se posljednjih mjeseci Eriksen više uopće ne spominje u kontekstu Real Madrida, a isto tako, ne igra baš u najboljij formi.

Tottenham je u istom problemu s još dvojicom igrača, Belgijancima Tobyjem Alderweireldom i Janom Vertonghenom kojima također, na koncu ove sezone završavaju ugovori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo