Vatreni Vinogradar: Trebao bi postati predsjednik HNS-a

Posljednji put kada su hrvatski nogometaši napuštali grčki pakao, utabali su put svjetskoj bronci. U Solunu nam je 1997.

3.10.2011.
11:51
VOYO logo

Šuker je u karijeri osvojio brojne trofeje, a s Realom je 1998. godine osvojio Ligu prvaka. "Baš sam gledao te fotografije, ali osjećaj je divan i sad kad sam primio pehar. I super je da današnji klinci imaju priliku fotografirati se uz njega. Imaju kamere, fotiće, što mi u toj dobi nismo imali. Ali, fotkali smo se s idolima." Šuker napominje kako ima namjeru otvoriti mali muzej za sve silne trofeje koje je osvojio u karijeri. "U dijelu kuće posvećenom nogometu. Imam mnogo trofeja i planiram otvoriti muzejčić sa svim trofejima, od Čilea do francuske bronce, zlatne kopačke, nagrade za drugog igrača svijeta. Zasad mi je to u jednom dijelu stana u ormaru, ali još dolaze neke nagrade, trofeji, fotografije.", istaknuo je.

Njegov tadašnji suigrač, Predrag Mijatović, nakon igračke karijere odlučio se za menadžerski posao. Tako je Pedja obavio jedan od najsenzacionalnijih transfera godine, onaj Eto'oa u Anži. No, Šuker nema tih ambicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bavim se time, ja samo spojim ljude, znam dosta predsjednika i direktora. Trebao bi postati predsjednik HNS-a i onda ću imati još više kontakata", napomenuo je legendarni napadač hrvatske reprezentacije koji zbog nogometne karijere koju je profesionalno započeo sa svega 16 godina nije uspio završiti opću školu.

"Pohađao sam opću školu koju na žalost nisam uspio zavrišti. U jednom dijelu svog školovanja bio sam novinar, au drugom stupnju i voćar i vinogradar", kaže Šuker koji se nada kako će Hrvatska srušiti Grčku i biti hit nadolazećeg EURO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110030099006 arti-201110020484006 arti-201110020386006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo