OPET VLADA REBIĆMANIA / Je li vrijeme za povratak u reprezentaciju? Talijani uvjeravaju - 'Rebić je ljući nego ikad' - a on nije niti na radaru Dalića

Image
Foto: Profimedia / Ante Rebić

Prema napisima Calciomercata upravo je Rebić jedan od ključnih igrača koji su doveli Milan na prvo mjesto

8.11.2021.
15:34
Profimedia / Ante Rebić
VOYO logo

Hrvatski nogometaš i bivši reprezentativac, Ante Rebić, vratio se na nogometne terene i odmah je oduševio Talijane. U velikom derbiju 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva gradski rivali Milan i Inter su igrali 1-1 (1-1). Inter je poveo iz kaznenog udarca kojega je u 11. minuti uspješno izveo Calhanoglu, a on ga je i sam izborio nakon što ga je srušio Kessie. Milan je izjednačio već u 17. minuti autogolom De Vrija koji se u skoku sudario sa svojim stoperskim partnerom Škriniarom nakon ubačaja Tonalija.

Imao je Inter još jedan kazneni udarac nakon što je Ballo Toure srušio Darmiana, no udarac Lautara u 27. minuti sjajno je obranio Tatarusanu. Mogao je i Milan do pobjede u završnici, ali je Saelemaekers u 90. minuti pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali su čitav susret za Inter koji je tako ostao treći sa sedam bodova zaostatka za drugim Milanom i vodećim Napolijem. No, posebno dobar dojam ostavio je Ante Rebić koji je ušao u igru za Milan u 59. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vratio se ljući nego ikad'

Prema napisima Calciomercata upravo je Rebić jedan od ključnih igrača koji su doveli Milan na prvo mjesto Serie A i sada tvrde da je Milan s Hrvatom u momčadi jedan od glavnih favorita za osvajanje Scudetta.

Novinar Calciomercata piše kako se navijači Milana itekako imaju razloga veseliti Rebićevu povratku te da se on "jedan od vođa momčadi" i da se sada "vratio ljući nego ikad". Rebić je, kako piše talijanski novinar, unio sasvim drugu dimenziju u igru Milana, te je oduševio driblinzima, brzinom i zalaganjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglašavaju Talijani kako je Rebić ključan igrač i kako spašava Stefana Piolija upravo zbog toga što je polivalentan, što može igrati špicu te oba krila. ''Sada se vratio i Milan ima još jedno oružje za napad na Scudetto'', zaključio je novinar Calciomercata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljen i trener, ali ne i izbornik

S Rebićem je oduševljen i njegov trener Stefano Pioli koji je koji je istaknuo da je Rebićev oporavak krucijalan za Milan te da su njegove sposobnosti i karakter vrlo važni za cijelu momčad.

Međutim, Rebić, ma koliko dobro igrao, čini se, još neko vrijeme neće biti na radaru izbornika Zlatka Dalića. Podsjetimo, Rebić je nakon Eura oštro kritizirao putem Instagrama reprezentaciju i posebno izbornika Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac', činjenica je da smo zadnje dvije-tri godine govno (stavio je emoji. op.a.). Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu", napisao je Rebić i tako između redaka prozvao izbornika Zlatka Dalića.

Dalić od tada nema Rebića u svojim planovima, a kako se čini, ma koliko on dobro igrao, neće ga niti imati sve dok se Ante ne ispriča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo