TRAŽIO VEĆU PLAĆU OD MANDŽINE PA MU UPRAVA POKAZALA VRATA: / Čelnici Juvea još jednom dokazali koliko cijene Hrvata

Image
Foto: AFP

Ponašanje zvijezde Juventusa natjeralo je upravu da mu ne ponudi novi ugovor

5.12.2018.
20:51
AFP
VOYO logo

Lijevi bek Juventusa Alex Sandro dobio je primamljivu ponudu iz engleske Premier lige, a prema svemu sudeći ekipa koja je poslala ponudu je Manchester United. Sandro je ugovorno vezan za torinskog velikana do 2020. godine.

Ipak, iako je interesa za nastavak suradnje bilo, izvjesno je da bi Juventus mogao već sljedećeg ljeta prodati brazilskog nogometaša. Razlog prodaje je sasvim jasan. Alex Sandro iznio je zahtjeve prema upravi Juventusa koji su izvan svih očekivanih pa je postalo jasno da mu novi ugovor neće biti ponuđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražio basnoslovnu plaću

Brazilac je u pregovore s Juventusom ušao s nevjerovatnim zahtjevima. Želio je više novca u odnosu na sadašnjih 2.8 milijuna eura, ali to se nije svidjelo čelnicima kluba. Tako je ovaj 27-godišnji lijevi bek tražio da bude plaćeniji od Miralema Pjanića i Marija Mandžukića, što su šefovi torinske momčadi bez razmišljanja odbili i Brazilac će vjerovatno biti na listi za odlazak tijekom ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najplaćeniji nogometaš torinskog Juventusa uvjerljivo je Cristiano Ronaldo sa plaćom od 30 milijuna eura godišnje, dok godišnja plata Miralema Pjanića iznosi 6.5 milijuna eura, a Mandžukić zarađuje oko 4 milijuna eura po sezoni.

Sandro se odavno povezuje sa odlaskom iz Juventusa, a prema napisima medija u Italiji, Premiership se čini kao logičan korak u njegovoj karijeri. Za njegove usluge ranije su se interesirali Chelsea i Manchester City, ali se u sve uključio i Manchester United i čini se da su Crveni vragovi pobjednici utrke za ovog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo