TRAŽI SE NASLJEDNIK NENADA GRAČANA: / Jedno ime se najviše spominje, hoće li on preuzeti mlade Vatrene?

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Hrvatska mlada reprezentacija bez izbornika je od utorka navečer

12.9.2019.
10:04
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Mjesto izbornika hrvatske nogometne reprezentacije ponuđeno je bivšem hrvatskom reprezentativcu i članu stožera A reprezentacije na SP-u u Rusiji Ognjenu Vukojeviću, javlja u četvrtak Večernji list, pozivajući se na neslužbene izvore.

Hrvatska reprezentacija do 21 godina bez izbornika je od utorka kada je ostavku nakon poraza od Škotske podnio Nenad Gračan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NENAD GRAČAN PODNIO OSTAVKU: Nije više izbornik U-21 Hrvatske; presudio mu je poraz od Škotske Odmah nakon toga počelo se nagađati tko će biti njegov nasljednik, a već su prije par dana pojedini hrvatski mediji javili da je prvi kandidat za Gračanovog nasljednika Ognjen Vukojević, o čemu sada ponovno piše Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NENAD GRAČAN PODNIO OSTAVKU: /

Nije više izbornik U-21 Hrvatske; presudio mu je poraz od Škotske

Image
NENAD GRAČAN PODNIO OSTAVKU: /

Nije više izbornik U-21 Hrvatske; presudio mu je poraz od Škotske

Glani favorit?

Ista se priča pojavila i u nogometnim kuloarima. Vukojević je nedavno imenovan izbornikom U-20 reprezentacije Hrvatske i dosad je u trenerskoj karijeri odradio tri utakmice. Bivši hrvatski reprezentativac i član stručnog stožera Zlatka Dalića sa SP-a u Rusiji kao izbornik je odradio dvije revijalne utakmice na rođendanskim proslavama Cibalije i ZNS-a te jednu prijateljsku utakmicu u kojoj je hrvatska U-20 remizirala s Francuskom 1:1, pa se i zbog toga spominje kao jedan od kandidata u medijskim spekulacijama.

U kontekstu preuzimanja U21 reprezentacije još su se spominjali i Goran Sablić, Igor Bišćan te Tomislav Rukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema našim izvorima još nikome nije ništa ponuđeno, no u medijima se najviše pominje Vukojevićevo ime u kontekstu preuzimanju reprezentacije.

.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo