TRANSFERI / Hajduk produžio ugovor s omiljenim Zagrepčaninom, Pau Torres došao u Englesku

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Iz minute u minutu pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu UŽIVO na portalu Net.hr

11.7.2023.
22:03
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamo dovodi napadača Intera: Za Hajduk sutra potpisuje braniča koji je prošle sezone čuvao Messija?

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamo dovodi napadača Intera: Za Hajduk sutra potpisuje braniča koji je prošle sezone čuvao Messija?

23.22 - Pau Torres stigao je u Midlands kako bi završio svoj 35 milijuna funti vrijedan prelazak u Aston Villu, izvještava Graeme Bryce iz SunSporta. Dolazak iznimno iskusne zvijezde Villarreala i Španjolske predstavlja veliki udar za menadžera Ville Unaija Emeryja, koji Torresa smatra najboljim braničem s kojim je ikada radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je središnji branič jasno dao do znanja da ga je mogućnost da se ponovno spoji s Emeryjem, njegovim bivšim šefom u Villarrealu, uvjerila da odabere Villu ispred niza suparničkih europskih divova, predvođenih Bayernom Münchenom. 26-godišnjak je sklopio sjajan petogodišnji ugovor i činit će sjajnu središnju obrambenu jezgru zajedno s engleskim reprezentativcem Tyroneom Mingsom, Ezrom Konsom i Diegom Carlosom koji se ponovno priprema.

Španjolski reprezentativac, koji je odigrao 23 utakmice za Španjolsku, proći će klupski liječnički pregled prije nego što dovrši posljednje detalje svog ugovora od 100.000 funti tjedno do vikenda. Španjolac je već povukao jedan od najpametnijih poteza ovog ljeta ugrabivši Yourija Tielemansa za besplatni transfer iz Leicestera koji je otpao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.00 - Igrač Hajduka, omiljeni Hajdukov Zagrepčanin Filip Krovinović, danas je na Poljudu stavio potpis na novi ugovor kojim je produžio vjernost Hajduku do 2027. godine.

Roma želi Dybalu, Real pušta Mbappea

19.00 - Chelsea navodno važe potez za Paola Dybalu iz Rome - a on bi mogao koštati samo 10 milijuna funti. Mauricio Pochettino želio je Dybalu u Tottenhamu još prije, a sada se čini da bi Argentinac mogao ponovno pokušati dobiti svog čovjeka u kojeg polaže nade. U međuvremenu, Bayern je poslao veliku ponudu od 80 milijuna funti za ikonu Tottenhama Harryja Kanea, prema izvješćima. Talisman Tottenhama (29) ušao je u posljednjih 12 mjeseci svog ugovora s klubom iz djetinjstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.54 - Real Madrid će radije pričekati i besplatno potpisati superzvijezdu Paris Saint-Germaina Kyliana Mbappea sljedećeg ljeta, međutim, prema stručnjaku za transfere Benu Jacobsu, Real bi se ove godine mogao preseliti ako cijena bude prava. Liverpool i Arsenal povezivali su se s Mbappeovim potezom. Međutim, prvoligaški dvojac trenutno ne traži aktivno napadača, prenosi The Sun.

Image
Foto: Profimedia

Galatasaray želi Perišića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.02 - Turski velikan Galatasaray je u pregovorima s Tottenhamom za transfer Ivana Perišića. Velika želja Hajduka je želja i Fenerbahčea i zasad neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije. Više o tome čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Galatasaray, koji pregovara s Tottenhamom za Davinsona Sancheza, dodao je Perišića u svoj transfer paket. Posebno bi hrvatsku zvijezdu u momčadi volio vidjeti trener Okan Buruk", tvrdi turski novinar Safa Can Konuksever.

Ivanušec ima ponudu iz Primere

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.20 - Pojavio se novi udvarač za Dinamovog reprezentativca. Više ovdje.

Felix višak u Atleticu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15.00 - Joao Felix nakon posudbe u Chelseaju vratio u Atletico, no u klubu baš i ne računaju na njega. U Madrid je stigao u ljeto 2019. za 126 milijuna eura. Interes za njega pokazao je PSG.

Mbappe odbio 40 milijuna eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.40 - Kylian Mbappe želi ostati u PSG-u barem do 1. kolovoza jer mu to garantira da će dobiti bonus od 80 milijuna eura. Vlasnici kluba ponudili su mu 40 milijuna eura i da ode odmah, no on je to odbio. Navodno je spreman još jednu godinu ostati u klubu pa onda otići besplatno.

Službeno predstavili Perišićevu zamjenu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.10 - Tottenham potvrdio dolazak Manora Solomona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan Europljanin na meti Saudijaca

13.55 - Piotr Zielinski dobio je pozamašnu ponudu iz Saudijske Arabije, tvrdi Nicolo Schira. O kojem je klubu riječ nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goricu napuštio važan igrač

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.38 - Kako je bilo i očekivano, Toni Fruk je napustio Goricu. Objavio je oproštajnu poruku na Instagramu, a sljedeća destinacija trebala bi mu biti Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno predstavljen

13.32 - Fahd Moufi novi je igrač Hajduka. Više ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaintrigirali ih Srbi

13.30 - Mozzart sport navodi kako je Al-Hilal poslao ponudu još jednom srpskom reprezentativcu, a riječ je o Aleksandru Mitroviću. Ubojiti golgeter tako bi zajedno sa SMS-om mogao zaigrati u dresu najvećeg saudijskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva dovela mladog reprezentativca BiH

11.30 - Harun Karić (20) novi je igrač Lokomotive. Mladi U21 reprezentativac Bosne i Hercegovine dolazi iz Tuzla Cityja. Po vokaciji je defenzivni vezni igrač. Prošle sezone odigrao je 28 utakmica za City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sam došao u klub kao Lokomotiva. Ovo je sjajna sredina za razvoj mladih igrača. Jedva čekam upoznati momčad i krenuti s radom. Davati ću sve od sebe kako bi opravdao očekivanja kluba", rekao je Karić.

On se neće žaliti, igrat će Ligu prvaka

11.07 - Chelsea je poslao mladog napadača na posudbu u berlinski Union.

Čeka se potvrda

10.45 - Belgijski novinar koji je prvi objavio priču o novom pojačanju tvrdi - gotovo je! Više ovdje.

'Ljubomoran' na 'Epic Broza'?

10.18 - Kapetan Liverpoola ipak se neće pridružiti Gerrardu? Više ovdje.

Branič napustio Dinamo

9.50 - Dinamo potvrdio odlazak još jednog igrača. Više ovdje.

Rijeka odbila Sunderland

9.00 - Rijeka je odbila ponudu Sunderlanda od četiri milijuna eura za Matiju Frigana, tvrde Sportske novosti.

Pogba odbija milijune iz Saudijske Arabije

8.33 - Unosnu, višemilijunsku ponudu iz Saudijske Arabije ne želi prihvatiti 30-godišnji francuski nogometaš Paul Pogba, već budućnost vidi jedino u Juventusu. Opširnije pročitajte ovdje.

Tri nova igrača na Poljudu

8.25 Hajduk do derbija s Dinamom dovodi čak tri nova igrača. Više ovdje.

Young u Evertonu

8.20 - Ashley Young kao slobodan igrač potpisat će jednogodišnji ugovor s Evertonom.

Branič Tottenhama u Tursku

8.17 - Galatasaray se usmeno dogovorio s braničem Tottenhama Davinsonom Sanchezom. Turski velikan ponudio je devet milijuna eura, no sam igrač ima još dvije, tri ponude na stolu.

Napoli bacio oko na dinamovca

8.12 - Talijanski velikan želi braniča Dinama. Više pročitajte ovdje.

Ancelotti otpisao dvojicu

8.05 - Trener Real Madrida Carlo Ancelotti u novoj sezoni ne računa na Alvara Odriozolu i Jesusa Valleja

Neretljak ima novi klub

8.00 - Bivši Vatreni Mato Neretljak u novoj sezoni vodit će Zvijezdu iz Gradačca, kluba koji je vodio od listopada 2020. do listopada 2021. Posljednji angažman ima je prošle godine u Rudešu gdje se zadržao samo pet utakmica.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo