TRANSFERI UŽIVO / Maguire odbio transfer, Chelsea 'ukrao' veliku želju Liverpoola, Saudijci pokvarili posao Bayernu

Image

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

15.8.2023.
8:43
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Neymar napušta PSG za 100 milijuna eura, Chelsea platio 115 milijuna funti za igrača Brightona i opet postavio rekord

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Neymar napušta PSG za 100 milijuna eura, Chelsea platio 115 milijuna funti za igrača Brightona i opet postavio rekord

Chelsea kupio Laviju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.30 - Chelsea je iz Southamptona za 60 milijuna funti doveo veznjaka Romea Laviju kojeg je želio i Liverpool.

Monaco kupuje kod Jurića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.30 - Monaco je dogovorio dolazak desnog beka Torina Wilfrieda Singa za 10 milijuna eura.

Demiral u Saudijsku Arabiju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.00 - Merih Demiral će iz Atalanta za 18 milijuna eura otići u Al Ahli nakon što prođe liječnički u Parizu.

Kepa predstavljen u Madridu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.45 - Španjolski reprezentativni vratar Kepa Arrizabalaga u utorak je predstavljen kao novi igrač Real Madrida, u koji je došao na jednogodišnju posudbu iz londonskog Chelseaja, a 28-godišnji Bask je rekao da bi se volio i duže zadržati u španjolskoj prijestolnici.

"Hoću li ostati nakon posudbe? Nadajmo se", rekao je Kepa okupljenim predstavnicima medija u Realovom trening-centru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je prvi dan moje posudbe. Imamo vremena, vidjet ćemo. Nadam se da ću svojom izvedbom to uspjeti ostvariti", dodao je vratar koji je doveden kako bi zamijenio Belgijca Thibauta Courtoisa, teško ozlijeđenog u pripremama za novu sezonu koju će morati propustiti nakon puknuća prednjeg križnog ligamenta u koljenu.

U prvoj utakmici nove sezone španjolskog prvenstva Real je s 2-0 pobijedio Athletic Bilbao, iz kojeg je Kepa Arrizabalaga 2018. prešao u Chelsea, a vrata je branio Ukrajinac Andrij Lunin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kepa bi već u sljedećem kolu, kad će Real gostovati kod Almerije, trebao zauzeti svoje mjesto među vratnicama u momčadi Carla Ancelottija.

"Ovo je jedan od najvažnijih dana u mojoj sportskoj karijeri i mom životu. Jako sam ponosan što sam u Real Madridu. Nadam se da ćemo dodati još koji trofej u Realovu vitrinu i osnažiti legendarni status kluba", poručio je novi suigrač Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maguire odbio West Ham

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.30 - Branič Manchester United Harry Maguire ne ide u West Ham. Izvor blizak njemu otkrio je da nikad nije bilo dogovora s Čekićarima, te da je uvjeren da će dobiti dovoljno prilike za igru u dresu Crvenih vragova.

Al Hilal dovodi Bona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.45 - Al Hilal je blizu dovođenja golmana Seville Yassinea Bona. Bayern se povukao iz pregovora, jer smatraju da je ponuda iz Saudijske Arabije veća.

Neymaru bogatstvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.50 - Neymar je službeno novi igrač Al Hilala. Više ovdje.

Inter doveo lijevog beka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.15 - Inter je službeno potvrdio dovođenje lijevog beka Carlosa Augusta iz Monze za 13 milijuna eura. On stiže kao zamjenaza Robina Gosensa koji je otišao u Union Berlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea 'ukrao' želju Redsa

18.00 - Chelsea i Southampton blizu su dogovora oko veznjaka Southamptona Romea Lavije, kojeg je želio i Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al Hilal inzistira na Mitroviću

17.00 - Al Hilal inzistira na dovođenju napadača Fulhama Aleksandra Mitrovića. Pregovori klubova traju od subote. Igrač želi transfer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea dovodi napadača

16.40 - Chelsea je aktivirao klauzulu od 35 milijuna funti za napadača Crystal Palacea Michaela Olisea. Igrač je već ranije dogovorio sve uvjete s Plavcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli želi talentiranog Španjolca

16.15 - Napoli želi 21-godišnjeg španjolskog veznjaka Celte Gabrija Veigu. Španjolci žele dogovor do kraja tjedna, odnosno do prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detalji transfera Majera

16.00 - Lovro Majer seli iz Rennesa u Wolfsburg za 30 milijuna eura, a Rennes će dobiti dodatnih pet milijuna kroz bonuse. Također, Vukovi će Francuzima isplatiti i 15 posto od sljedeće prodaje hrvatskog veznjaka. Majer će biti drugo najskuplje pojačanje u povijesti kluba.

Arsenal ima golmana

16.00 - Arsenal je potpisao ugovor sa španjolskim vratarom Davidom Rayom iz Brentforda na jednosezonsku posudbu s opcijom da transfer postane trajan, objavila su oba kluba u utorak.

Prema izvješćima britanskih medija, Arsenal je Brentfordu platio tri milijuna funti (3.82 milijuna dolara) za Raya i imat će opciju trajnog potpisivanja ugovora s golmanom za 27 milijuna funti.

Raya (27) odigrao je više od 160 nastupa za Brentford otkako se pridružio klubu 2019., igrajući ključnu ulogu u njihovom napredovanju iz Druge lige.
Također ima dvije utakmice za Španjolsku, debitirao je 2022. i putovao je u Katar kao dio njihove momčadi na Svjetsko prvenstvo.

Kapetan

14.30 - Za Juricu Pršira zainteresirani su Freiburg, Basel, Young Boys, Grashopper i Schalke. Upravo je Schalke taj koji je najviše zagrizao za usluge kapetana Gorice, a predviđa se da bi odšteta mogla iznositi oko 2 milijuna eura.

Dijete kluba

14.25 - Veznjak Manchester Cityja Rico Lewis produljio je ugovor s klubom do 2028. godine, objavio je aktualni prvak Engleske i Europe. Lewis je u akademiju Cityja stigao kao osmogodišnjak, a za prvu momčad debitirao je prošle sezone. 

Bit će to agresivna vezna linija

13.45 - Paredes i Sanches ono su što treba Mourinhu. Dva rastrčana, beskompromisna i agresivna veznjaka koja će razbijati igru protivnika. Obojica su na liječničkom, dogovor je potvrđen.

Ekskluzivno

12.30 - Barem tako tvrdi srpski Kurir. Prema njihovim saznanjima, Aleksandar Mitrović završio je transfer u Al Hilal, a Saudijci će Fulhamu platiti 50 milijuna eura.

Rošade u zadnjoj liniji

12.15 - Arsenal još nije definirao obranu za novu sezonu. Novo pojačanje Timber ozlijedio se u prvom kolu, a špekulira se kako ga Arteta želi zamijeniti Cityjevim Laporteom. Također, spominje se i interes Saudijaca za stopera Gabriela, nekadašnjeg dinamovca.

Treba im napadač

12.15 - Novopečeni prvoligaši Sheffield United i Luton Town, zainteresirani su za mladog napadača Aston Ville, Camerona Archera, javlja Sky Sports.

Građani imaju još za trošiti

10.45 - Fokus na Paquetu i dalje je postojan, a interes za Dokua i dalje je tu.

Saudijci ne odustaju

10.45 - Merih Demiral uskoro postaje novi igrač Al Ahlija, tvrdi Romano. Atalanta će utržiti 18 milijuna eura.

Nova posudba

9.30 - Češki vratar Matej Kovar, ovu sezonu provest će u Bayer Leverkusenu. Posljednji klub za koji je nastupao bila je praška Sparta, ali oni nisu imali financijskih sredstava za otkup vratara, a Manchester United odlučio ga je poslati na novo kaljenje.

Lova do krova

8.45 - Još jedna superzvijezda odlazi put Bliskog Istoka. Romano tvrdi, Neymar je sve dogovorio sa Al Hilalom, ovog tjedna bit će i predstavljen u novom klubu, a liječnički je uspješno odrađen.

Kod bivšeg izbornika

8.45 - Lovro Majer na samom je pragu transfera u Wolfsburg, kojeg trenira Niko Kovač. Više OVDJE.

Napušta Tursku

8.45 - Nicolo Zaniolo nakon epizode u Galatasarayu odlazi u Aston Villu. Dogovorena je posudba s pravom otkupa, ali očekuje se da će Talijan zadovoljiti Engleze koji bi njegov ugovor onda otkupili.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo