TRANSFER-BOMBA / Transfer zbog kojeg će se tresi cijela Španjolska. Barcelona dovodi Realovu zvijezdu i to bez odštete

Image
Foto: Profimedia

Barcelona se isto tako nada da neće napustiti Real u siječnju, odnosno da će ga moći dovesti bez odštete na kraju sezone

19.9.2022.
15:37
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima katalonskog Munda Deportiva, Barcelona bi mogla dovesti jednu od zvijezda Real Madrida. Izravni transferi ovih dvaju klubova znali su povijesti izazivati tektonske poremećaje, a vjerujemo da niti ovaj neće biti iznimka, ako do njega na kraju i dođe.

Naime, Mundo Deportivo tvrdi kako će Barcelona krenuti po Realova Marca Asensija. Asensio je nezadovoljan statusom povremenog prvotimca u Realu i smatra da bi s 26 godina trebao biti stalnim članom udarnog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Žele ga bez odštete

Asensio je u Real došao iz Mallorce 2015. godine i ima ugovor do kraja ove sezone i prema svemu sudeći neće ga produljiti. Real je posljednjih dana, navodno, pokušao dogovoriti novu suradnju s Asensijom, ali do toga očito nije došlo. I tu navodno u igru upada Barcelona.

"Barcelona se planira tu upetljati. Prednost katalonskog kluba je što ima dobar odnos s Jorgeom Mendesom, agentom Realovog igrača", piše tako Mundo Deportivo. Barcelona se isto tako nada da Asensio neće napustiti Real u siječnju, odnosno da će ga moći dovesti bez odštete na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asensio je za Real odigrao 239 utakmica, zabio je 50 golova i upisao 24 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo