TRANSFER KOJI ĆE ZAPREPASTITI CIJELI SVIJET: / Ronaldo napušta Juve i nastavlja karijeru izvan 'lige pet'. Njegova mama otkrila sve

Image
Foto: Profimedia

Juventus će možda igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, ali vrlo vjerojatno bez Cristijana Ronalda

13.5.2021.
17:22
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Portugalac, Cristiano Ronaldo, u srijedu je postigao svoj stoti gol u dresu Juventusa i tehnički im dao nekakvu nadu da će sljedeće sezone ipak igrati u Ligi prvaka. Juventus će možda igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, ali vrlo vjerojatno bez Cristijana Ronalda. Naime, njegova majka Dolores tvrdi da će njezin sin karijeru nastaviti sljedeće sezone u Sportingu iz Lisabona, klubu u kojem se probio među zvijezde.

"Razgovarat ću s njim i uvjeriti ga da se vrati u Sporting, sljedeće godine igrat će na stadionu Alvalade", rekla je Ronaldova mama za portugalske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo i ove sezone igra vrlo dobro. Nastupio je u 32 utakmica i zabio čak 28 golova, ali Juventus je imao tešku sezonu u kojoj su ostali bez naslova prvaka i lako je moguće da će sljedeće sezone igrati u Europa ligi. Trenutno su na petom mjestu Serie A i imaju još samo dvije utakmice do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo