'ZABRANJENI' TRANSFER: Real krši usmeni dogovor i krade talentiranog igrača velikom rivalu

Image
Foto: AFP, ANDER GILLENEA

Real Madrid dogovorio je zvučni transfer i to u dvorištu svojeg velikog gradskog rivala, Atletico Madrida.

4.4.2017.
19:43
AFP, ANDER GILLENEA
VOYO logo

Novi igrač Reala od sljedeće sezone postat će Theo Hernandez, nogometaš Rojiblancosa, javlja španjolski dnevni sportski list iz Madrida Marca, medij inače blizak Los Blancosima. Ovaj transfer je posebno zanimljiv jer njime Real krši usmeni dogovor s gradskim rivalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Real je u posljednjih nekoliko godina bio zainteresiran za nekoliko Atleticovih igrača, ali na Vicente Calderonu su odbili pregovarati s kraljevima, a usmeni dogovor je bio da Real neće otimati susjedima igrače, pa tako nije doveo zvijezde poput Kuna Aguera i Falcaa.

Međutim, sada je Realov predsjednik Florentino Perez odlučio platiti odštetnu klauzulu i tako oteti Hernandeza Atleticu za 24 milijuna eura. Ovaj branič velika je želja Madriđana. Radi se o talentiranom nogometašu koji je, unatoč tome što je obrambeni igrač, nogometaš s najviše ostvarenih driblinga u momčadi Alavesa u kojem igra na posudbi. Ukupno po ostvarenim driblinzima je šesti u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fizički snažan igrač s izvanrednom tehnikom, brz i sposoban pokriti cijelu lijevu stranu terena, ali zaigrati i u srcu obrane. Sigurno će biti sjajna Realova investicija, a čini se kako na Santiago Bernabeu skaću od sreće zbog toga što im on dolazi", hvali Marca 19-godišnjeg Francuza kojeg već sad naziva nasljednikom Sergija Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I trener Reala Zinedine Zidane komentirao je Marcinu ekskluzivu.

"On je jako dobar igrač, bez sumnje, a ostalo ne mogu komentirati. Zasad ne mogu ništa reći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Theo će, tako, napustiti Atletico bez ijedne odigrane minute u prvenstvu za taj klub. U Atleticu ostavlja starijeg brata Lucasa. No, kad se njega pita o zainteresiranosti Reala, on dosta suzdržano odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo sam smiren glede transfera u Real. Neće se dogoditi ništa što se već nije dogodilo u nogometu", zaključio je Theo.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo