TRANSFER KOJI BI ODJEKNUO REGIJOM! Veznjak Zvezde o odlasku iz kluba i dolasku u Dinamo: / 'Sjedio sam kod kuće, kad odjednom...'

Image

Talentirani 22-godišnji makedonski veznjak Crvene zvezde David Babunski demantirao je pisanja makedonskih medija kako u ožujku napušta spomenuti beogradski klub jer nije zadovoljan minutažom.

17.11.2016.
22:01
VOYO logo

Naime, u Makedoniji se pisalo o tome kako je Babunski, inače igrač kojeg se povezivalo i sa zagrebačkim Dinamom koji ga navodno želi dovesti u Maksimir, u nemilosti trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića, posebno nakon nekoliko izjava srpskim medijima i da zbog spomenutog, ali i zbog loše financijske situacije u klubu, sigurno napušta Crvenu zvezdu.

Neki portali obnovili priču ganjajući senzaciju

Naravno, ponovno su neki portali iz regije očito ganjajući senzaciju obnovili su priču o mogućem dolasku u Dinamo, što bi zasigurno bio transfer koji bi odjeknuo na prostoru bivše Jugoslavije, a i šire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRANSFER KOJI ĆE POTRESTI REGIJU: Dinamo lovi veznjaka Crvene zvezde i bivšeg juniora Barcelone!

'Ma to je samo novinarska priča za neki klik ili senzaciju'

Kako bilo, Babunski je odlučio progovoriti o svemu za srpske Večernje novosti za koje je kazao kako nigdje ne ide iz Crvene zvezde.

Image

"Ma to je samo novinarska priča za neki klik ili senzaciju. Sjedio sam kod kuće, odjednom su mi počele stizati poruke: 'što je ovo, je li to istina'? Pa nije istina, niti sam pričao o tome, niti imam namjeru otići iz Zvezde", kazao je Babunski i demantirao ikakav odlazak s Marakane, a samim time i mogući dolazak u Dinamo. Babunski je istaknuo i kako je samo usredotočen na nastupe za crveno - bijele i ako postoje neke ponude, on za njih nije čuo. Istina je, međutim, to da nema veliku minutažu na Marakani te da nije dobio šansu za igru u kontinuitetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVA SENZACIJA IZ DINAMA: Mamić želi veznjaka Crvene zvezde koji je prošao glasovitu Barceloninu školu?

'Situacija nije lagana, ali...'

"Situacija nije lagana, ali u klubu kažu da vjeruju u mene, da sam perspektiva i da će mi dati šansu", objasnio je Babunski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo