TRANSFER BOMBA: / Bilić za astronomsku cifru dovodi Ademija? Oči velikana uprte prema Dinamovoj senzaciji

Image
Foto: PIXSELL

Nane bi svakako u svom Al Ittihadu htio vidjeti Dinamova kapetana

16.11.2018.
20:10
PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić želi Arijana Ademija, javljaju Sportske novosti. Nane bi svakako u svom Al Ittihadu htio vidjeti Dinamova kapetana, "plavog ratnika", a klub iz Saudijske Arabije spreman je Dinamu na ime odštete uplatiti 3 milijuna eura, pa bi Ademi po ugovoru koji bi bio potpisan na tri godine, godišnje zarađivao 2,5 milijuna eura neto!

SN navodi i kako ova vijest djeluje kao “transferna bomba” koja je odjeknula jučer poslijepodne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRENER BJELICA I KAPETAN ADEMI NAKON IZBORENOG PROLJEĆA: ‘Lani od 28 igrača 27 ih je htjelo otići iz Dinama, a sada nitko to ne želi’

Zoran Mamić već kontaktirao Ademija

U tekstu se navodi da, prema informacijama, čak je i Zoran Mamić, trener Al Aina koji je u stalnom kontaktu sa Slavenom Bilićem, već kontaktirao Ademija i predočio mu tu mogućnost. Međutim, pitanje je da li Ademi želi otići u Saudijsku Arabiju?

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

"Zaključno, transfer Arijana Ademija u Al Ittihad dogoditi će se ove zime, ako tako odluči Dinamov kapetan. Pričekajmo još malo, zimski prijelazni rok se približava, moglo bi biti zanimljivo u Maksimiru. Na posebnom radaru su Španjolac Dani Olmo i Arijan Ademi", tvrdi spomenuti sportski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo posebno na radaru

Olmo je posebno na radaru nakon što ga je Enrique pozvao na A trening reprezentacije uoči utakmice s Hrvatskom. Barcelona ponovno, kako pišu španjolski mediji, razmatra mogućnost vraćanja Olma u klub, odnosno njegovog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo