TRANSFER-BOMBA KOJA ĆE ODJEKNUTI EUROPOM: Juventus priprema krađu desetljeća. Stiže im čovjek koji će ih izvući iz ponora

Image

Juventus je ove sezone nakon devet godina u situaciji da izgubi Scudetto

30.4.2021.
12:38
VOYO logo

Ako je suditi prema trenutnoj situaciji u talijanskoj Serie A, sve se čini da će ove sezone naslov prvaka odnijeti Inter. Nakon 11 godina posta, Antonio Conte mogao bi donijeti titulu "crno-plavima", ali isto tako, ako je vjerovati navodima talijanskog novinara Paola Bargiggija, Conte bi na kraju sezone mogao i napustiti klub i preći u redove mrskog rivala i svog bivšeg kluba, Juventusa.

Bila bi to uistinu prava transfer-bomba, puno veća od one nedavne u kojoj je Bayern na isti način preoteo RB Leipzigu trenera Juliana Nagelsmanna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fabio Paratici mi je rekao da Andrea Agnelli ostaje predsjednik Juventusa. Andrea Pirlo napušta klub na kraju sezone, što god se dogodilo. Massimiliano Allegri je realna opcija, ali pripazite na Antonija Contea", rekao je novinar Corriere Dello Sporta.

Juventus je ove sezone nakon devet godina u situaciji da izgubi Scudetto, a baš je Antonio Conte 2011. godine i započeo njihovu eru dominacije. Conte je ostao u Juvetusu do 2014. godine kada ga je naslijedio Max Allegri, koji je pak u sljedećih pet godina uvjerljivo dominirao ligom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Antonio Conte coach of FC Internazionale reacts during the Serie A football match between US Sassuolo and FC Internazionale at Citta del Tricolore stadium in Reggio Emilia (Italy), November 28th 2020. Photo Andrea Staccioli / Insidefoto /Sipa USA,Image: 572072586, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

Juventusov pad započeo je odlaskom Allegrija i dolaskom Maurizija Sarrija, koji je nekako uspio obraniti naslov prvaka, ali odlaskom vremešnog talijanskog eksperta i dolaskom Andreje Pirla, krenuo je strmoglavi pad "Stare dame".

Pirlo još uvijek nije izborio poziciju koja vodi u Ligu prvaka, a otkaz bi vrlo lako mogao dobiti već nakon sljedećeg kiksa. No, ako i ne dobije, Juventus će gotovo sigurno na kraju sezone tražiti nekoga tko će ih vratiti na stare staze, a teško da će pronaći boljeg od Contea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i kako Conte ima ugovor s Interom do lipnja 2022. godine, a Inter ga nema namjeru smjenjivati, što znači da bi Juventus mogao platiti i određenu odštetu za transfer Contea. Kolika će odšteta biti, ako je i bude, vidjet ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo