TRADICIJE SU TU DA SE RUŠE: / Kek otkrio zašto je u prvom poluvremenu zagrlio Mamića

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka je uspjela, Rijeka je nakon tri godine posta uspjela pobijediti Dinamo na svom travnjaku u jednoj ligaškoj utakmici. Sharbini je svojim golom u 91.

25.10.2015.
18:27
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Prošlo je više od 17 mjeseci otkako je Dinamo zadnji put izgubio u HNL-u. Posljednji puta, Modri su izgubili od Istre 1961, a sad od Rijeka. Trener Dinama Zoran Mamić je prokomentirao utakmicu.

"U prvom smo poluvremenu dominirali i kontrolirali igru, a onda našom glupošću sve upropastili. Rijeka se u nastavku puno vrtila oko našeg šesnaesterca, ali nije imala pravih prilika. No onda je iskoristila dva detalja, na čemu joj treba čestitati", rekao je Mamić na konferenciji za novinare, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrepčani zaredali s porazima

Dva poraza u nizu Zagrepčani nisu imali još od svibnja 2014. Nakon spomenutog poraza od Istre u Puli u HNL-u, tri dana poslije u Kupu srušila ih je - baš Rijeka. Ovog tjedna, ponovila se loša priča za Dinamo. Modri su u utorak prvo izgubili od Olympiakosa u Ligi prvaka (2:1), a sad su pali i u Rijeci.

"Ovaj smo tjedan odigrali dvije dobre utakmice i upisali dva poraza. Ušli smo u tjedan dobre igre, ali ne osvajamo bodove. No to je sastavni dio nogometa, ništa neuobičajeno", rekao je Mamić dodavši kako će klub sankcionirati Taravela zbog isključenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'U sportu padaju sve tradicije, tako je i ova Dinamova'

Matjaž Kek je, pak, Dinamu nanio prvi poraz nakon 50 ligaških dvoboja. Rijeka je sad preskočila Dinamo i zasjela na drugo mjesto ljestvice s bodom iza Hajduka, a mogu ga preskočiti već idući tjedan u "jadranskom derbiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostvarili smo vrijednu pobjedu u derbiju s puno nervoze. Imali smo toliko problema, u zadnja dva dana ozlijedili su se Lešković, Balaj i Ristovski, morali smo mijenjati sve ono što smo pripremali kroz tjedan. Ali igrači su dobro reagirali, svaka im čast. U sportu padaju sve tradicije, tako je i ova Dinamova", kazao je presretni Kek.

Kek je objasnio zašto je sredinom prvog poluvremena zagrlio Zorana Mamića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš je odnos korektan, nemamo nikakvih problema i nikada ih nismo imali. Osjetio sam da moramo smanjiti tenzije koje su bile previsoke. On je to na pravi, sportski način i prihvatio"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo