TOTALNO LUD LIK: / Novi trener Želje napravio šou nakon isključenja, a onda sve objasnio

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Željezničar je u 106. Sarajevskom derbiju s 1:0 slavio nad rivalom Sarajevom, što je prva pobjeda za Plave u derbiju još od 2011. godine.

4.10.2015.
22:02
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Uz to, novi trener ŽeljeEdis Mulalić osjetio je kako je to slaviti na klupi Željezničara. No, njegov debi na klupi ovog slavnog bosanskohercegovačkog kluba nije prošao samo u pobjedi.

Mulalić je, naime, imao i svoj šou. Pa se tako nakon isključenja popeo na krov tunela koji vodi u svlačionice i s njega davao upute svojim igračima. Njegov šou završio je u medijima diljem regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je moje isključenje bilo ulog za pobjedu, neka mi onda kazna bude pola godine“, rekao je uzbuđeni Mulalić, dodavši:

Bio je jako uzbuđen zbog pobjede

"Drugačije se nije moglo pobijediti, iako ima još mnogo stvari da se napravi u budućnosti. Zaslužena pobjeda koja je mogla biti i uvjerljivija. Nema nepoznanica, pokušali smo odmaknuti Benku od gola jer je opasan oko šesnaesterca. Sve smo podredili protivniku. Bilo je agresivno, a to imamo pravo jer je UEFA to dozvolila", kazao je, ali i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kvaliteta mora biti bolja, a odnos i pristup – ja ne znam drugačije. Igrači su pokazali da mogu. Željo uvijek mora imati ovakav pristup. Od lošeg se može napraviti solidno, a od dobrog vrhunsko", jasan je Mulalić, piše portal Klixba.

Inače, za Mulalića se priča kako je totalno zaluđen Željezničarom, te da mu je klub s Grbavice važniji od svega. S kakvim žarom je s klupe Želje vodio svoje igrače protiv velikog rivala, ova priča nije samo patka već realnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte i sami kako to radi Mulalić i kada ga se isključi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo