TREBAO BI IH NAPUSTITI I KOVAČIĆ / Totalni raspad sistema u Chelseaju: 'Igrači kasne na putovanja jer su zaspali, žele otići iz kluba'

Image
Foto: Profimedia

Veliku odgovornost tu snosi i Frank Lampard, koji je naglašavao da igrači moraju podići svoje standarde ako žele vratiti klub na put uspjeha, ali ih nikada nije kažnjavao

28.5.2023.
9:13
Profimedia
VOYO logo

Situacija u Chelseaju u zadnje vrijeme nikako nije dobro, kako na travnjaku, tako ni u svlačionici. Nalaze se na 12. mjestu Premier lige, i to nitko od navijača 'Plavaca' nije očekivao ove sezone. U slučaju poraza u posljednjem kolu mogli bi pasti čak i na 14. mjesto.

Telegraph je objavio članak u kojemu piše kako je barem jedan igrač ove sezone zakasnio na putovanje autobusom jer je zaspao nakon treninga, dok su neki bili toliko nemarni da nisu ni trudili zavezati vezice na tenisicama prije treninga. Nekoliko ih je otvoreno priznalo svoju želju za odlaskom iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVA PROMJENA /

Mauricio Pochettino novi je strateg Chelseaja: Klub će preuzeti u novoj sezoni

Image
NOVA PROMJENA /

Mauricio Pochettino novi je strateg Chelseaja: Klub će preuzeti u novoj sezoni

Sve se toleriralo bez ikakvih kazni

Veliku odgovornost tu snosi i privremeni menadžer kluba, Frank Lampard, koji je naglašavao da igrači moraju podići svoje standarde ako žele vratiti klub na put uspjeha, ali ih nikada nije kažnjavao.

Ako bi igrač zaspao i zakasnio na autobus, takvo ponašanje bi se toleriralo. Pretpostavlja se da su reakcije bile smijeh ili samo mahanje glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broj igrača u momčadi postao je toliko velik da su neki od njih bili prisiljeni sjediti na podu tijekom momčadskih sastanaka. Prevelik broj igrača omogućio je nekima da izbjegnu pozornost tijekom treninga i rade slabije nego što bi trebali.

Jedan od igrača koji bi ovog ljeta trebao napustiti Chelsea je i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja, od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo