TOTALNI PREOBRAŽAJ 'ZLOČESTOG DEČKA' MODRE SVLAČIONICE: / Sammir više ne ide na cajke, ne pije, a u krevetu je već u 22.30

Image
9.3.2017.
18:19
VOYO logo

Jedna od stvari koje Dinamovi navijači najviše zamjeraju Sammiru je njegova ljubav prema noćnim izlascima i narodnoj muzici. Poznato je kako je Sammir za vrijeme prvog boravka u Dinamu volio izlaziti po noćnim klubovima i pod "gasom" dolaziti na treninge, što mu je tokom karijere u zagrebačkom klubu donijelo brojne probleme.

Velika ljubav prema ženama i noćnim izlascima

Sammir je oduvijek poznat po velikoj ljubavi prema ženama i noćnim izlascima. Nogometne obveze ponekad su mu zbog izlazaka i zabave bile u drugom planu. To je jako ljutilo tadašnjeg njegovog trenera Zorana Mamića i bivšeg izvršnog predsjednika, sad "samo savjetnika" Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić ga bio izbacio iz momčadi

Zoran Mamić ga je 2013. godine zbog nediscipline bio izbacio u drugu momčad, kazavši kako više nikad neće zaigrati za prvu momčad Dinama. Čelnici zagrebačkog kluba do tog trenutka Sammiru su tolerirali sve i svašta.

Image
Image

Bilo mu je dopušteno da se od ozljede oporavlja na Hvaru i to dok su mu se suigrači pripremali za odlučne okršaje u kvalifikacijama za Ligu prvaka. No, vrč ide na vodu dok se ne razbije, sve ima svoj vijek trajanja pa i strpljenju Dinamovih čelnika morao je prije ili kasnije doći kraj. Kao i njegova prevelika ljubav prema noćnim provodima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simpatizeri modrih se pitali hoće li Sammir nastaviti sa svojim starim navikama

Kad se početkom godine Sammir vratio u Dinamo s ulogom velikog spasitelja modrih, čovjeka koji bi Dinamo trebao odvesti prema naslovu prvaka Hrvatske u utrci s Rijekom, simpatizeri plave boje pitali su se hoće li Sammir nastaviti sa svojim starim navikama.

Image
Image

No, čini se kako se Sammir promijenio po tom pitanu. Barem ako ćemo vjerovati riječima bivšeg nogometaša Dušana Petkovića koji trenira privatno sa Sammirom. Petković je tijekom svoje karijere igrao za OFK Beograd, Mallorcu, Yokohamu, Wolfsburg, Nürnberg, Spartak iz Moskve te Saturn. Inače, Dušan je sin legendarnog nogometaša iz bivše države Ilije Petkovića, bivšeg izbornika reprezentacije koja se tada zvala Srbija i Crna Gora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neviđeni nogometni talent koji voli(o) noćni život

Petković dobro poznaje Sammira, dosta mu je pomogao dok je ovaj 2014. iz Dinama prešao u Getafe. U razgovoru za Sportske novosti, Petković je kazao:

"Sammira nisam poznavao prije nego smo se upoznali u Madridu. Zapravo, znao sam ga na 'zdravo, zdravo'... Nikada prije nisam gledao njegove utakmice. Kad smo počeli surađivati, dočekala me priča koje se provlačila kroz hrvatske medije. Ona je glasila da je neviđeni nogometni talent, ali da voli noćni život, da ne živi sportski i tako dalje i tako dalje... Međutim, ono što sam ja doživio s njim u Madridu nešto je sasvim drugo. Ako je bilo točno sve to što su pisali hrvatski mediji, onda je priča iz Madrida bila totalni Sammirov preobražaj! Bio je potpuno koncentriran isključivo na nogomet", kazao je Petković čije riječi o Sammiru zvuče za ne povjerovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković je za spomenuti dnevni sportski list istaknuo i kako je prije nekoliko dana razgovarao s jednim prijateljem, koji također dobro poznaje Sammira.

"Kaže mi da Sammira nitko nije vidio u Zagrebu! I neće ga nitko vidjeti, nema šanse. Potpuno se posvetio nogometu. Trenira s momčadi, a onda još privatno sa mnom, u krevetu je već u 22.30 sati. Takav je naš dogovor", objasnio je bivši nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo