TOTALNI KRAH KULTNOG HRVATSKOG KLUBA: / Cibalia prodala igrača za tri aluminijska pokretna gola?

Image

Klub iz Vinkovaca trenutno se nalazi na 13. mjestu ljestvice Druge hrvatske nogometne lige

10.2.2021.
9:33
VOYO logo

Bivši hrvatski prvoligaš, Cibalia iz Vinkovaca, u 2. HNL se vratila prije dvije godine, nakon što je ispala iz Prve lige i već je neko vrijeme "javna tajna" da se taj tom kultni klub nalazi u ogromnim dugovima

U srijedu je 24 sata objavio nevjerojatnu vijest, da je Cibalija prodala svojeg igrača Renea Šarića (21) drugom drugligašu Rudešu za tri pokretna aluminijska gola s mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Plaće kasne, politika okreće glavu'

Informaciju je potvrdio Rudeš, dok su iz Cibalije prvo poručili da to nije istina, a kad im je rečeno da su to potvrdili iz Rudeša, više nisu odgovorili na email.

"Strašno je to što se događa Cibaliji, pa ona je srce Vinkovaca, kao što je nekoć bila željeznica. Prodali su igrača za tri aluminijska gola?!", rekao je legendarni trener Cibalije Stanko Mršić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek isto, tako je bilo i dok sam ja vodio klub. Plaće kasne, politika okreće glavu. A opet, ako nisi dobar s političarima, nemaš ni sponzora. Bez stranoga kapitala nema naprijed. Bio sam i u Osijeku u dva navrata, i tamo je klub bio na rubu ponora, ali izvukli su ih Mađari. Litavci su podigli Goricu, Talijani Rijeku, Kolumbijci Šibenik... Ispada da svi imaju novca, samo Hrvati ne."

Image
Image

Stanko Mršić

Cibalija se prošle godine spasila od ispadanju u Treću hrvatsku ligu, a trenutno je 13. u Drugoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo