TOTALNI KAOS U ENGLESKOJ: / West Ham ispustio pobjedu, Bilić razbio mikrofon i urlao 'ti si je*ena sramota'

Image
Foto: Screenshot

U dvoboju 25. kola engleskog nogometnog prvenstva West Ham i WBA su u Londonu odigrali 2-2, a gosti su izborili bod pogotkom u trećoj minuti sudačke nadoknade.

11.2.2017.
18:44
Screenshot
VOYO logo

Zanimljivo, bio je to već šesti remi ova dva sastava u posljednjih osam međusobnih susreta. Hrvatski stručnjak na klupi West Hama Slaven Bilić imao je velikih prigovora na suđenje Michaela Olivera koji je u nekoliko navrata oštetio Čekićare.

Image
PREMIERLIGAŠKO KOLO ZAPOČELO SKANDALOM: /

O kontroverznom pogotku Arsenala još će se dugo pričati

Image
PREMIERLIGAŠKO KOLO ZAPOČELO SKANDALOM: /

O kontroverznom pogotku Arsenala još će se dugo pričati

Bilić i Jurčević na tribinama

WBA je poveo u 6. minuti golom Nacera Chadlija. Međutim, golu je prethodio prekršaj u napadu koji Oliver nije sankcionirao. Domaćin je izjednačio u 20. minuti, no sudac je poništio pogodak zbog zaleđa što je izazvalo velike prosvjede domaćina. U samoj završnici prvog dijela West Ham je tražio i kazneni udarac, no Oliver je šutio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićeva momčad je u nastavku susreta odličnom igrom uspjela okrenuti rezultat golovima Sofianea Feghoulija (63) i Manuela Lanzinija (86). No, WBA je u trećoj minuti nadoknade izjednačio golom Jonnyja Evansa. Za Bilića i njegove igrače i ovo je bila sumnjiva situacija i tražili su prekršaj nad golmanom Darrenom Randolphom. Hrvatski stručnjak je u tom trenutku potpuno izgubio živce, razbio je televizijski mikrofon i urlao na suca 'ti si je*ena sramota'. Dakako, sudac ga je poslao na tribine, baš kao i njegova pomoćnika Nikolu Jurčevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/6zc3j

Unitedovih 2000 bodova

Manchester United je pobijedio Watford 2-0, produživši niz bez poraza na 16 ligaških utakmica, najviše od svih klubova u pet najjačih europskih liga. Crveni vragovi su postali i prvi klub koji je na ukupnoj ljestvici Premier lige stigao do brojke od 2000 bodova. Pobjedu Unitedu donijeli su Juan Mata (32) nakon briljantne akcije i Anthony Martial (60).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoke City je pobijedio Crystal Palace 1-0 gurnuvši londonski sastav još bliže ispadanju iz lige. Pogodak odluke zabio je Joe Allen u 67. minuti. Middlesbrough i Everton su odigrali 0-0, produživši svoje serije. Boro je već osam susreta bez pobjede, dok je Everton osam susreta bez poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunderland je na svom travnjaku doživio težak poraz od Southamptona 0-4, ostavši na posljednjoj poziciji. Golove za goste zabili su Manolo Gabbiadini (30, 45), Jason Denayer (88 - autogol) i Shane Long (90+2).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:

West Ham - WBA 2-2 (Feghouli 63, Lanzini 86 / Chadli 6, Evans 90+3) Manchester United - Watford 2-0 (Mata 32, Martial 60) Middlesbrough - Everton 0-0 Stoke City - Crystal Palace 1-0 (Allen 67) Sunderland - Southampton 0-4 (Gabbiadini 30, 45, Denayer 88-ag, Long 90+2) Arsenal - Hull City 2-0 (Sanchez 34, 90+3 - 11m)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo