TOTALNI KAOS NA UTAKMICI MARSEILLEA ZBOG SRBINA: / U tučnjavu se umješali Ćaleta-Car i dvojica bivših Zvezdaša, pala tri crvena

Image
21.9.2019.
22:36
VOYO logo

Nogometaši Marseillea su na svom Vélodromeu jedva izvukli remi, odigravši u subotu 1-1 protiv Montpelliera u 6. kolu nogometnog prvenstva Francuske.

Gosti su poveli u 17. minuti autogolom braniča Boune Sarra, a izjednačenje Marseilleu donio je Valère Germain u 74. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car ovaj puta nije bio u početnoj postavi Marseillea, ali je ipak ušao u igru, i to već u 8. minuti jer se ozlijedio Španjolac Alvaro.

Treba reći i da je u sudačkoj nadoknadi arbitar Delerue pokazao tri crvena kartona, zbog koškanja i prigovaranja. Dva su dobili igrači Marseillea Boubacar Kamara (90+2) i Dimitri Payet (90+4), a jednog nogometaš Montpelliera Jordan Ferri (90+2). Tučnjavu je započeo Ferri kada je ošamario Srbina iz Marseillea Nemanju Radonjića, a u tom su mu trenutku u pomoć priskočili Ćaleta-Car i još nekolicina igrača, dok su situaciju smirivali Srbin Mihailo Ristić iz Montpelliera i Damian Le Tallec, bivši igrač Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo