TOTALNA LAKRDIJA: / Bivši trener Hajduka potjeran nakon samo 25 dana, nasljeđuje ga Krunoslav Jurčić?

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ako je epizoda slovenskog stručnjaka Marijana Pušnika u Hajduku bila kratka, što li tek reći za ono što mu se dogodilo u ljubljanskoj Olimpiji?

3.4.2017.
18:36
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Pušnik (56) je prošlo ljeto došao na klupu Hajduka, a izdržao je do 1. prosinca. No, šestomjesečni angažman na Poljudu se još može nazvati i prilično dugačkim u usporedbu s onim u Olimpiji. Pušnik je, naime, u trofejnom slovenskom klubu dobio otkaz poslije samo 25 dana!

'Narušeni odnosi između trenera i navijača'

Iskusni stručnjak je na klupu Zmajčeka došao 9. ožujka, a ovog ponedjeljka mu je predsjednik kluba Milan Mandarić uručio otkaz. Tri poraza i jedan remi učinak je s kojim je Pušnik završio svoj drugi mandat u Olimpiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog loših rezultata i narušenih odnosa između trenera i navijača te slabe energije među igračima predsjednik kluba i Marijan Pušnik su dogovorili prekid suradnje", objavili su iz Olimpije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ime novog trenera još uvijek nije poznato, a 24 ur piše da je jedan od kandidata i naš Krunoslav Jurčić. Bivši trener Dinama je već radio u Sloveniji kao trener Maribora, a bez posla je otkad je dobio otkaz u turskom Adanasporu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo