TORCIDAŠI GA NAPALI I GAĐALI BOCOM: / Trener Hajduka odgovorio navijačima: 'Mogu biti nesretni samo iz jednog razloga'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Pozivali su i na ostavku trenera i gađali ga bocom

20.10.2019.
21:41
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

U zadnjoj utakmici 12. kola Prve HNL nogometaši Lokomotive i Hajduka su u Zagrebu odigrali bez golova, 0-0. Hajduk nije uspio pobijediti Lokomotivu i vratiti se na čelo ljestvice, pa sada zaostaju bod za Dinamom, koji ima i utakmicu manje. Splićani su imali nadmoć cijelu utakmicu, ali je obrana Lokomotive izdržala bez primljenoga gola.

Hajduk je u 15. minuti propustio veliku priliku kada je Hamza potpuno sam ispred vrata domaćina s deset metara pogodio gredu, a u 32. minuti vratar Hajduka Posavec brani opasan šut Uzunija. U 54. minuti Bradarić je glavom tukao tik pored desne vratnice, a u 79. minuti udarac Jaira iskosa brani vratar domaćih Grbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[FOTO] PODIVLJALI TORCIDAŠI GAĐALI TRENERA BOCOM I NAPALI PREDJSENDIKA: /

'Ovo nije Hajduk, što to radite'

Image
[FOTO] PODIVLJALI TORCIDAŠI GAĐALI TRENERA BOCOM I NAPALI PREDJSENDIKA: /

'Ovo nije Hajduk, što to radite'

Image

20.10.2019., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. . Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Reakcija trenera

Premda je utakmica bila nezanimljiva, na tribinama u Kranjčevićevoj bilo je izrazito napeto. Naime, dio pripadnika Torcide u jednom je trenutku krenuo sa skandiranjem treneru Damiru Buriću, kojeg su čak u jednom trenutku i gađali bocom. Pozivali su i na ostavku trenera i štošta mu dobacivali, a evo što je on odgovorio nakon utakmice.

"Imali smo neke velike šanse. Vidjeli smo interesantnu utakmicu, jedan gol za ovu utakmicu značio bi jako puno. Lokomotiva me iznenadila jer je bila jako motivirana i agresivna, odigrali su jako kvalitetnu utakmicu. Dali smo sve od sebe, imali smo šanse, kontrolu i dominaciju, jednostavno nije ušlo u gol. Naš je problem što imamo dobre situacije, ali ne dajemo gol, ali gledajmo i ono pozitivno. Ja znam gdje smo bili, a gdje smo sada. Lokomotiva je bila u nokdaunu, nisu mogli stajati. Torcida može biti nesretna samo zbog rezultata", rekao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo