'To je bio dan kad su pokušali ugasiti simbol našeg grada'

13.10.2012.
19:01
VOYO logo

Prava drama održana je u petak u splitskoj Gradskoj vijećnici. Gradska vlast odbila je dati Hajduku kredit od 30 milijuna kuna, a vodstvo kluba naglasilo je da Bijelima u tom slučaju ne preostaje ništa drugo nego proglasiti stečaj.

Nastala je uzbuna u Splitu, na noge se odmah digla Torcida, koja je prosvjedom ispred Banovine uspjela natjerati gradske oce da u ponedjeljak održe novu sjednicu i odobre kredit najvećem splitskom ponosu. Novi prosvjed održat će se u ponedjeljak, i to baš u vrijeme kada spomenuta odluka bude na dnevnom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Petak 12.10.2012. ostat će u ovom gradu zapamćen kao dan kad su vijećnici grada Splita pokušali ugasiti stogodišnji ponos i simbol našeg grada.

Politika koja je dopustila sustavno uništavanje našeg kluba kroz posljednjih 20 godina, toga dana je pokušala zabiti posljednji čavao u lijes stogodišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak, 15.10.2012. održava se sjednica Gradskog vijeća na temu opstanka Hajduka. Obveza svakog pripadnika Torcide, navijača Hajduka i svakog građanina grada Splita koji poštuje tradiciju grada u kojem živi je da dođe na mirni prosvjed ispred Banovine u ponedjeljak u 8 sati.

Dođi na prosvjed za spas Hajduka!", istaknula je Torcida na svojim službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo