Hrvatski navijači napali 'mafiju' i u dalekom Brazilu!

Hrvatski navijači bit će manjina na tribinama Corinthians Arene, ali neovisno o tome i oni će 'ostaviti trag' u Brazilu.

12.6.2014.
18:23
VOYO logo

"Došao je taj dan, dan ostvarenja mojih nogometnih snova. Velika mi je čast što ću biti dio otvaranja Svjetskog prvenstva a posebno što ću braniti tamo boje HRVATSKE! Vjerujem da možemo do pobjede samo trebamo biti svi kao jedan, kako mi na terenu tako i vi koji nas bodrite. Zajedno smo jači - AJMOOO HRVATSKA !!", kratko i više nego jasno svima poručio je Sammir preko Facebooka svijetu.

Hrvatski navijači su neovisno o njemu u ogromnim brojkama stigli u Brazil, a neki su se pridružili i prosvjednicima. Na poprištu SP-a već danima prosvjeduju ljutiti građani, a torcidaši su stali na prvu crtu i rekli što misle o čelnicima HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podršku suigračima u Brazilu pružili su i hrvatski nogometaši koji se nisu nasli među 23 odabrana. Mladen Petrić i Alen Halilović također su se oglasili preko društvenih mreža, a Petrić je objavio fotografiju s kojom jasno pokazuje svoju želju ovog ljeta - da Hrvatska postane svjetski prvak.

Na tribinama Corinthians Arene bit će i NBA legenda Steve Nash. Kanadski košarkaš veliki je obožavatelj nogometa i strastveni navijač Tottenhama. Možda će baš zbog našeg Luke Modrića i ostatka Hrvata (Ćorluka, Pletikosa, Kranjčar) koji su nedavno nosili dres Spursa navijati za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sletio sam u beskrajni Sao Paolo. Veselim se što ću biti na utakmici Brazil - Hrvatska s bratom", poručio je košarkaš LA Lakersa preko Twittera.

"Ne želim ni misliti što će biti u gradu ako nas Hrvatska pobijedi. Nastat će potpuni kaos i neredi", javio se jedan od Brazilaca iz Sao Paula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo