Miljenik navijača Dinama napustio Maksimir

Jedan od omiljenih lica u svlačionici Dinama posljednjih je godina bio Portugalac Tonel.

8.12.2012.
12:31
VOYO logo

"Hvala svima na prekrasne dvije i pol godine u Dinamu. Odlazim iz Zagreba, ali dobri trenutci koje sam ovdje ostvario će zauvijek ostati u meni. Posljednji mjeseci nisu bili onakvi kakve klub niti ja zaslužujemo, ali takve stvari se u poslu događaju. Kao što sam rekao, proveo sam ovdje prekrasne dvije godine i kada podvučem crtu ispod svega napravljenog - sve je bilo super i pamtit ću samo dobro", riječi su kojima se Tonel oprostio od navijača Dinama.

"Na koncu, čelni ljudi kluba su rekli da su zadovoljni sa mnom i važno mi je da odlazim u takvom tonu. Oduvijek smo imali odličan odnos i važno mi je da smo rastali isto tako. Neki dan smo imali zajedničku večeru i važno mi je da sam i sa suigračima imao odličan odnos te smo se lijepo pozdravili. Osjećao sam uvijek njihovo poštovanje prema meni i cijenili su moj korektan odnos prema poslu te im želim puno sreće", poručio je Tonel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlazim najviše zbog obitelji. Moje troje djece se ipak nije ovdje tako dobro snašlo kao ja, a Portugal je naš dom. Ja sam obiteljski čovjek, meni je obitelj na prvom mjestu i oni su glavni razlog mojeg odlaska. U Portugalu su njihovi prijatelji i ostatak obitelj te zaslužuju normalno djetinjstvo. Kažem, obitelj je na prvom mjestu i ne želim više da smo razdvojeni, da putuju puno avionom i slično. Želimo živjeti zajedno kao obitelj, a to možemo samo u Portugalu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj Portugalac je zaključio:

"Hvala na svemu i sretno. Obrigado!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog snježnog nevremena Udruga prvoligaša je u dogovoru s ljudima iz Dinama i Osijek odlučila otkazati utakmicu 19. kola MAXtv Prve lige koja se trebala igrati u nedjelju u Osijeku.

"Razgovarali smo s ljudima iz Udruge te kolegama iz Osijeka i zaključili kako nema smisla forsirati. Nama bi bilo praktički nemoguće uopće doći do Osijeka, a ista situacija je i s domaćinima i njihovim travnjakom koji je pun snijega. Obzirom da su najavili kako se oluja neće smiriti cijeli vikend onda je otkazivanje utakmice i najlogičnija odluka. Na proljeće tako i tako ima mali broj utakmica pa neće biti teško naći novi termin", rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi termin utakmice još nije definiran, no vjerojatno će se susret odigrati uoči proljetnog nastavka prvenstva.

Dinamo je tako i službeno završio polusezonu te igrači idu na zasluženi odmor, a na posao se vraćaju 7. siječnja kada počinju pripreme za nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo