Proslavljeni dinamovac se obrušio na legende Modrih

'Dobio sam poziv iz Dinama i odbio sam.

13.5.2012.
14:41
VOYO logo

Pompozno najavljeni 'Dani Dinama' nisu prošli kako je gazda Zdravko očekivao. Navijači nisu marili za novi naslov prvaka, a na Maksimir ih nije privukla ni legendarna generaciju iz '82.

No, osim bojkota navijača, u velebnoj su se proslavi podijelile i legende kluba. Tako je nekolicina igrača koja je obilježila Dinamove 90-te odbila poziv čelnih ljudi s Maksimira da zaigraju susret slavnom generacijom iz '82.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko stotina metara dalje od Maksimira, a zagrebačkim Ravnicama najvjerniji navijači Modrih, koji su zaobišli Maksimir, uskratili su koplja s nekolicinom bivših igrača.

Bišćan, Šimić, Marić i Šokota, igrači koji su se 90-tih proslavili s Dinamom u Ligi prvaka, pridružili su se navijačima u njihovoj tihoj i maloj proslavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam poziv iz Dinama, rečeno mi je da bih trebao biti na Maksimiru. Odbio sam, i nije u pitanju nikakav bunt, već mislim da to ne vodi nikamo. Dinamo bez navijača nije Dinamo, i svi oni koji imaju karakter nisu se pojavili na Maksimiru", istaknuo je Šokota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo