TOMO, OTPUSTEN SI: / Dinamova filijala ostala bez trenera

Petarda u Rijeci prelila je casu, Tomislav Ivkovic vise nije trener nogometasa Lokomotive. Dinamova filijala sedam utakmica ne zna za pobjedu, od toga - sest puta su izgubili.

11.5.2015.
10:16
VOYO logo

Plasman u Europu tako ce ostati samo sam, 'mali Dinamo' je i dalje cetvrti na ljestvici, ali klupska uprava je povukla crtu. Lokosi su u sedam utakmica zabili tek osam golova, a primili su ih cak 20.

Priopcenje lokosa donosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvrsni odbor NK Lokomotive je na sinocnjoj sjednici Izvrsnog odbora donijela odluku o raskidu suradnje s dosadasnjim trenerom Tomislavom Ivkovicem zbog kontinuiranih losih rezultata.

Izvrsni odbor (predsjednik Tin Dolicki, Jurica Cabraja, Bozidar Sikic i Dennis Gudasic) imenovao je Marka Pincica za trenera prve momcadi do kraja sezone. Marko Pincic dosadasnji je trener kadetskog uzrasta NK Lokomotive s kojom je postigao odlicne rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi trener ce biti predstavljen na press konferenciji u srijedu u 11:00h.

Ovom prilikom zelimo zahvaliti Tomislavu Ivkovicu na svemu sto je ucinio za Lokomotivu. Pod vodstvom Ivkovica Lokomotiva je ostvarila najveci klupski uspjeh, vodio je Lokomotivu do drugog mjesta na tablici u sezoni 2012./2013. kada je Lokomotiva takoder bila finalist hrvatskog nogometnog Kupa. Gospodinu Ivkovicu zelimo puno uspjeha u zivotu kao i u daljnjoj profesionalnoj karijeri."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo