TOMISLAV SVETINA OTKRIO DA BI MOGLO BITI ODLAZAKA IZ DINAMA: / 'Nemamo imperativ prodaje, ali ako ponude zadovolje...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamov široki roster mogao bi do kraja prijelaznog roka doživjeti promjene zbog odlazaka igrača

23.8.2018.
16:45
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Jučer u Švicarsku na utakmicu playoffa protiv Young Boysa nisu doputovali Armin Hodžić, Ivan Fiolić i Amir Rrahmani. Upravo je to trojka za koju se misli da bi do kraja prijelaznog roka mogla napustiti Maksimir jer su naprosto višak na svojim pozicijama, a interes postoji.

Image
BIT ĆE PROMETNO U MAKSIMIRU: /

Petorica igrača mogla bi napustiti Dinamo, dvojica stižu u Lokomotivu!?

Image
BIT ĆE PROMETNO U MAKSIMIRU: /

Petorica igrača mogla bi napustiti Dinamo, dvojica stižu u Lokomotivu!?

Za Hodžića je zainteresiran mađarski Vidi, za Fiolića belgijski Genk, a za Rrahmanija turska Kasimpaša. Tomislav Svetina, dopredsjednik Dinama, nije želio govoriti o imenima zainteresiranih klubova, ali je na pitanje ima li nade da se netko od njih transferira za Sportske Novosti rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to pitanje nade... U ovom trenutku Dinamo ima dovoljan broj igrača. Određena zanimanja postoje, ako klub bude zadovoljan tim ponudama, onda ćemo razmišljati o tome da neke igrače prodamo. Ali naglašavam da mi nemamo imperativ prodaje. Ipak, moramo vidjeti te eventualne ponude koje bi nas zadovoljile."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije želio o imenima

"Nema potrebe govoriti o imenima jer postoji zanimanje za mnogo naših igrača. Međutim, da odagnamo bilo kakve priče koje se pojavljuju, kazat ću ovako: jedno je zanimanje, a drugo konkretna ponuda. Dakle, do ovog trenutka nije stigla nijedna konkretna ponuda kojom bismo bili zadovoljni. To je jedina istina.", rekao je Svetina pa ponudio i komentar na status Dominika Livakovića:

"Livaković je jedan od naših temeljnih igrača, nema razloga da on i dalje ne bude nositelj našeg kluba. No sasvim je razvidno da će doći trenutak kad će i on otići."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je Svetina i mogućnost dolazaka novih igrača sada kada je ulazak u skupinu Lige prvaka nikad bliže i možda bi bilo pametno pojačati momčad kako Dinamo ne bi, kao nekih prijašnjih godina, završio samo kao promatrač u skupini najvećeg klupskog nogometnog natjecanja.

"Naš najveći ulazni transfer bit će oporavak Nikole More i Lovre Majera. Majer bi se trebao vratiti relativno brzo, dok Moro s pravim treninzima počinje u rujnu", zaključio je Svetina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo