Ipak je dogovorio? Dinamo želi kontroverzno pojačanje!

'Tko zna što bi bilo da sam onda došao u Dinamo, ali nećemo sada o tome.

19.4.2012.
9:55
VOYO logo

Po pričama koje kruže iz Maksimirske 128, Marin Tomasov sve je bliže Dinamu. U ponedjeljak je podsjetio prostorije hrvatskog prvaka.

"Iskreno, nisam baš gledao trofeje. Bio sam koncentriran na razgovor s Mamićem", kaže Zadranin i dodaje kako će do kraja sezone pauzirati i pričekati rasplet prijelaznog roka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slobodan sam igrač. Iako je bila kombinacija da do kraja prvenstva zaigram za Zadar, nema potrebe riskirati ozljedu ili nešto drugo. Trenirat ću kod kuće i što bolje se spremiti za početak iduće sezone."

Posljednjih su godina zadarski nogometaši izuzetno dobro prolazili na Maksimiru, Modrić je lansiran u Englesku, a za Vrsaljka se otima pola Europe. Nada se Marin kako bi se i njemu takvo nešto moglo dogoditi ako na ljeto potpiše za Modre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, očito se Zadrani dobro snalaze u Dinamu. Ne bih imao ništa protiv toga da i ja nastavim njihovim putem, ali pričekajmo kraj prvenstva i prijelazni rok."

Iz njega je nekoliko burnih godina u Hajduku, uvijek je pokazivao neosporan talent, ali nikada do kraja nije eksplodirao. Što bi se dogodilo da je prije nekoliko sezona umjesto u Split krenuo put Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko zna što bi bilo da sam onda došao u Dinamo, ali nećemo sada o tome. Ako i završim u Maksimiru, svjestan sam da je ovdje konkurencija jaka, ali i da je se nimalo ne bojim."

Reakcije splitske publike koja teško zaboravlja odlaske u redove mrskog rivala Tomasova ne plaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ne bojim se Torcide, pa nisam ništa loše napravio. Svjestan sam da svaki navijač cijeni nogometaše koji su borci na travnjaku, a ja sam uvijek bio takav", zaključio je na kraju ua Sportske novosti.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo