Ogromno iznenađenje u redovima Vatrenih: 'To je pravo čudo!'

Marin Tomasov posljednjih je mjeseci bio 'zaboravljen' u Njemačkoj, ali se iznenađujuće pojavio na popisu Vatrenih za kvalifikacijsku utakmicu za SP sa Škotskom 7.

24.5.2013.
11:32
VOYO logo

Podsjetimo, bivši igrač Hajduka i Zadra igra za njemačkog drugoligaša München 1860. Iza sebe nema neku blistavu sezonu.

'Zehcigeri' su kroz sezonu odigrali 37 utakmica, Tomasov je nastupio u njih 29. U samo njih 18 je bio starter, a u ostalima je ušao s klupe. Učinak mu i nije bajan - dva gola i pet asistencija. No, našao se na popisu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu reći da sam očekivao poziv. Možda je realnije bilo da sam ga dobio još dok sam igrao u Zadru ili Hajduku. Ma, to je čudo, pravo čudo... Hvala izborniku, bila je to jako lijepa vijest", javio se novopečeni reprezentativac i sam priznao da baš i nije briljirao:

"Da, istina, ali ne zaboravite da ja prošlog proljeća šest mjeseci nisam igrao nogomet zbog problema u Hajduku. Trebalo mi je vremena da se vratim, da se priviknem na njemačku ligu, u klubu su imali strpljenja, dali su mi šansu i osjećam se sve bolje. U mojim planovima trenutno je samo München, na ljeto ću se dobro pripremiti za iduću sezonu koja će, vjerujem, biti još bolja. Klub imam, a sada, hoće li se nešto promijeniti, o tome ne razmišljam", kazao je za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo