Dirljivo / To je prava ljubav: Vjerni pas svake večeri čeka Emiliana Salu da se vrati kući

Image
Foto: Instagram

Dok je igrao u Nantesu, pas je živio s njim u stanu, a trebao je ići s njim i u Cardiff

5.2.2019.
8:35
Instagram
VOYO logo

Slučaj nestalog aviona u kojem je letio nogometaš Emiliano Sala polako se razmotava. Pronađen je avion u kojem je još uvijek neidentificirano tijelo, no Salina obitelj se još uvijek nada da je on preživio nesreću.

Njegova sestra Romina Sala na Facebook je postavila fotografiju njegovog psa Nale koja svaku večer stane kraj prozora i čeka svog gazdu da se vrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je igrao u Nantesu, pas je živio s njim u stanu, a trebao je ići s njim i u Cardiff. Za velški klub Emiliano je potpisao ugovor i trebao je od ove zime zaigrati u Premier ligi. Nantes je za njegov ugovor dobio 17 milijuna eura nakon odlične sezone u momčadi Vahida Halilhodžića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor života i najveći transfer u povijesti Cardiffa zaslužio je tek nakon navršenih 28 godina, a vrlo je vjerojatno da nikad neće doživjeti da zaigra u Premier ligi. 

Sala je krenuo u Cardiff prije 14 dana malim avionom u kojem su bili on i pilot David Ibbotson. Puno faktora koji su kasnije otkriveni utjecali su na nesreću. Sam Sala rekao je da mu avion izgleda kao da će se srušiti, a pilot Ibbotson već je prije skrivio nesreću. A ni vremenske prilike nisu im išle na ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Avion je nestao iznad La Manchea te ga državne službe u velikoj portazi nisu mogle pronaći. No, Salina obitelj nije odustajala. Angažirali su privatnu tvrtku koja je na kraju i pronašla ostatke aviona na dnu mora. U potrazi su pomogli i brojni nogometaši koji su donirali više od 300 tisuća eura za pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo u avionu trebalo bi danas biti identificirano, dok drugo još uvijek nije pronađeno. Izgleda da su navijači njegovog bivšeg i sadašnjeg kluba već izgubili tu nadu koju imaju njegovi roditelji, obitelj i ljubimac.

Na tribinama i izvan stadiona mogu se vidjeti transparenti kojima navijači žele Sali "sretan put u zemlju anđela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo