TO BI BILA SENZACIJA: / Biliću na ljeto stiže spektakularno pojačanje iz Arsenala!?

Image
Foto: AFP, IKIMAGES

Selidbu s legendarnog Upton parka na veći Olimpijski stadion u West Hamu su odlučili proslaviti dovođenjem najmanje jedne velike zvijezde u ljetnom prijelaznom roku.

5.4.2016.
13:15
AFP, IKIMAGES
VOYO logo

Otkad je na klupu stigao bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, West Ham igra sjajno. Trenutno je na šestom mjestu u Premier ligi i bori se za plasman u Ligu prvaka, a u FA kupu je dogurao do četvrtfinala gdje je pred njim ponovljeni dvoboj protiv Manchester Uniteda. No, Čekićari ne žele biti priča za jednu sezonu već su krenuli s velikim pripremama za budućnost.

Treći stadion po kapacitetu

Od sljedeće će sezone West Ham igrati na Olimpijskom stadionu koji će primati 60.000 gledatelja i biti treći po kapacitetu u Premier ligi, iza Old Trafforda (Manchester United) i Emiratesa (Arsenal). Više gledatelja znači i više novca od prodanih ulaznica, vjerojatno i više sponzora, a sve to klubu otvara velike mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici Hammersa već ovo ljeto žele navijačima pokloniti jedno veliko pojačanje, a Brentwood Gazette tvrdi da su oko bacili na Arsenalovu zvijezdu Thea Walcotta! Spominjala se ranije mogućnost lova na Alexa Oxlade-Chamberlaina ili Jacka Wilshera, ali navodno su Bilićevi šefovi sada usmjerili pažnju na 27-godišnjeg Walcotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko pojačanje

Engleski je reprezentativac član Arsenala od siječnja 2006. kada je došao iz Southamptona. Bio je predviđen za jednog od ključnih igrača Topnika, ali unatoč povremenim bljeskovima, danas je više čovjek s klupe nego za glavnu ulogu. To otvara prostor West Hamu da ga privuče u svoje redove, a Bilić mu je navodno spreman ispuniti želju da igra u špici napada, a ne na krilu.

Tek treba vidjeti hoće li Arsenal biti spreman pustiti svoga nogometaša i koliku će eventualno odštetu tražiti. No, Walcott bi zasigurno bio kvalitetno pojačanje za Bilićevu momčad koja bi se s njim i iduće sezone mogla boriti za vrh Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo