DINAMO I BARA U SUKOBU? / Tko je odgovoran za propali transfer o kojem bruji Hrvatska? 'Tu igrač nije ništa kriv'

Dinamo je nadodao da sukladno komunikaciji između dvaju klubova, više neće javno komentirati ovaj slučaj i ako bude potrebno poduzet će, kažu, sve pravne radnje

30.1.2024.
20:24
VOYO logo

Nakon što je i službeno predstavljen kao igrač Hajduka, u javnost su isplivali mailovi o propalom povratku Josipa Brekala u Dinamo. Iz dokumenata koji su procurili demantiraju se tvrdnje Dinama, da je transfer stopirao sam igrač. Brekalov agent Andy Bara cijeli slučaj nije htio ni komentirati, ali zato je Dinamo.

Image
'DINAMO ĆE BITI PRVAK' /

Antolić ekskluzivno o priči da je podijelio milijun eura: 'Ne vidim smisao veličanja strategije Hajduka'

Image
'DINAMO ĆE BITI PRVAK' /

Antolić ekskluzivno o priči da je podijelio milijun eura: 'Ne vidim smisao veličanja strategije Hajduka'

"Nakon što se sve to izdešavalo u proteklo vrijeme, ja sam sretan i počašćen i ponosan da sam došao u ovako velik klub", rekao je Brekalo na potpisivanju ugovora u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi početak u Splitu za dečka iz Zagreba, ali trakavici oko Dinama i dugo najavljivanoj pa propaloj posudbi Josipa Brekala, čini se, ne nazire se kraj nakon što su iscurili dokumenti koji demantiraju tvrdnje kluba da je transfer stopirao sam Brekalo.

Bara curenje dokumenata nije htio komentirati, ali Dinamo s druge strane je: "Nastavno na nezakonitu objavu dijela povjerljive službene komunikacije klubova, GNK Dinamo je neugodno iznenađen grubim kršenjem poslovne prakse i neovlaštenom objavom dijela komunikacije između AFC Fiorentine i GNK Dinama. Želimo naglasiti da objavljeni e-mail ne prikazuje situaciju u cijelosti već je iskorišten za prikazivanje situacije izvan konteksta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je nadodao da sukladno komunikaciji između dvaju klubova, više neće javno komentirati ovaj slučaj i ako bude potrebno poduzet će, kažu, sve pravne radnje za zaštitu protiv osobe koja je neovlašteno i protupravno objavila dio poslovne komunikacije.

Za RTL je cijelu situaciju komentirao sportski novinar Alen Lesički.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja vjerujem da je njegov agent plasirao u javnost te mailove koji sugeriraju da je apsolutno sve netočno. Dinamo se dogovorio s Brekalom, sve je bilo dogovoreno, na koncu su odustali, iz kojih razloga ostavljam za nagađati, ali mislim da tu igrač nije ništa kriv", govori nam Lesički.

Što se onda krije u pozadini priče? Više je mogućih scenarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bara je trojicu talenata uzeo iz Dinamove škole'

"Neki permanentni sukob njegovog agenta s Dinamom, podsjećam da je prije unazad nekoliko tjedana agent trojicu talenata uzeo iz Dinamove škole i prebacio u Kostošiju. I ono što kuloari govore da je Dinamo u financijskoj krizi", zaključio je Lesički.

Što ovo znači za Modre? Još jedan udar na Upravu. U međuvremenu se igrači Dinama pripremaju u punom jeku za Goricu koja im stiže u nedjelju, a nesuđenog povratnika u Dinamo u subotu čeka premijera u dresu Hajduka kod Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo