TKO ĆE KOGA NEGO SVOJI SVOGA: / 'Bilića znam iz reprezentacije, sjajan je trener'

Image
Foto: AFP

Nikica Jelavić obukao je dres svog trećeg engleskog kluba. Nakon Evertona i Hull Cityja, hrvatski napadač stigao je u redove Bilićevog West Hama.

1.9.2015.
13:13
AFP
VOYO logo

"Jako sam uzbuđen što sam potpisao za ovako velik klub. Nisam znao da me žele do prije nekoliko dana, sve je to bilo iznenađenje za mene. Kad sam čuo da me traži West Ham, nisam razmišljao ni sekunde", kazao je Jelavić što je odradio poziranje s dresom na Upton Parku.

S Bilićem surađivao u hrvatskoj reprezentaciji

Njegov, sad već bivši klub, Hull City, na kraju prošle sezone izgubio je premijerligaški status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavić je dobro surađivao sa Slavenom Bilićem, koji ga je zvao i u reprezentaciju. Novi napadač West Hama bio je na Euru 2012. gdje je nastupio u sve tri utakmice, protiv Irske, Italije i Španjolske.

Oprostio se od reprezentacije zbog lošeg statusa kod Kovača

"Presretan sam što će me opet trenirati, dobro ga znam iz reprezentacije, riječ je o sjajnom treneru", dodao je Jelavić na predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavić je za Hull zabio 13 golova u 46 utakmica. U hrvatskom dresu odigrao je 36 utakmica i zabio šest golova. Razočaran malom minutažom u euro-kvalifikacijama i statusom kod izbornika Nike Kovača, Jelavić se nakon gostovanja u Bugarskoj, u listopadu prošle godine, oprostio od reprezentativnog dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo