TKO BI REKAO DA ĆE TAMO ZAVRŠITI: / Jedan od najskupljih dinamovaca ima novi klub. Nije riječ o velikanu kako se pričalo

Image
Foto: Profimedia

Trener Brendan Rodgers ne vidi ga u svojoj momčadi i proslijedit će ga na novu posudbu

12.1.2021.
15:47
Profimedia
VOYO logo

Nakon svega dva i pol mjeseca posudbe, Leicester City je opozvao bivšeg hrvatskog reprezentativca, Filipa Benkovića, nazad u svoje redove. U Cardiffu je trebao ostati do kraja sezone, ali u prvom dijelu prvenstva u 18 utakmica skupio je samo jedan nastup pa ga je Leicester povukao s posudbe.

Međutim, trener Brendan Rodgers ne vidi ga u svojoj momčadi i proslijedit će ga na novu posudbu. Iako se činilo da će u Celtic, za koji je već igrao u sezoni 2018.-2019. od toga neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

10.08.2016., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 02. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Petar Stojanovic, Amer Gojak, Filip Benkovic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Službeno, Benkovićev novi klub je, naime, belgijski OH Leuven. Tamo će provesti sljedećih pola godine, a društvo će mu praviti još jedan igrač Leicestera Andy King.

Benković je jedan od najskupljih Dinamovih igrača u povijesti. Leicester je za njega 2018. godine da 14.5 milijuna eura i učinio ga trećim najskupljim u povijesti, ali u dvije i pol godine Benković, koji danas vrijedi pet milijuna eura, uspio je skupiti svega dva nastupa za Leicester i uglavnom se povlačio po posudbama, a izgleda da će tako biti još neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo