TKO BI REKAO DA ĆE BAŠ ONI BITI PRVI NA LJESTVICI: / Žuta podmornica preskočila konkurenciju i zauzela vodeću poziciju

Image
Foto: Profimedia

Villerreal je u šest nastupa sakupio 11 bodova i ima jedan bod više Real Madrida, Getafea, Cadiza i Granade

18.10.2020.
21:35
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Villarreala kao domaćini su pobijedili Valenciju sa 2-1 (1-1) u nedjeljnom dvoboju 6. kola španjolskog prvenstva i s nova tri boda zasjeli na vrh ljestvice.

Pobjedu vrijednu vodeće pozicije u španjolskoj Primeri "žutoj podmornici" donijeli su Paco Alcacer pogotkom s bijele točke u 6. minuti i Dani Parejo golom u 69. minuti. Valencia je izjednačila u 37. minuti preko Guedesa. Villerreal je u šest nastupa sakupio 11 bodova i ima jedan bod više Real Madrida, Getafea, Cadiza i Granade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

single club/league/player publications/services.

Paco Alcacer of Villarreal CF celebrates after scoring the 1-0 with his teammates Villarreal CF vs Valencia CF, LaLiga Santander, date 6. Football, La Ceramica Stadium, Villarreal, Spain - 18 OCT 2020,Image: 564359848, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Ostali rezultati

Huesca je na svom terenu preokretom od 0-2 do 2-2 protiv Valladolida po peti put u šest nastupa osvojila bod, a još čeka na prvu pobjedu u novoj prvoligaškoj sezoni. Gosti su do prednosti od dva pogotka stigli golovima Gonzaleza (35) i Rubija (51-11m), a ekspresni povratak u utakmicu Huesci su donijeli Mir (52) i Ramirez (56).

Elche je slavio sa 2-0 na gostovanju kod Alavesa golovima Mille (39) i Tetea Morentea (86). Athletic je u Bilbau svladao sa 2-0 Levante, a strijelci su bili Berenguer (68) i Inaki Williams (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedinu utakmicu bez pogodaka odigrali su Eibar i Osasuna. Od 21 sat kolo će zaključiti Betis i Real Sociedad utakmicom u Sevilli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo