Objavljena fotografija koja je razveselila navijače Barçe

Trener nogometaša Barcelone Tito Vilanova, koji se liječi od tumora na parotidnoj žlijezdi, pokazao je da ga optimizam ne napušta i da se nakon operacije dobro oporavlja.

2.1.2013.
10:41
VOYO logo

Na Staru godinu je, naime, 44-godišnji Vilanova odigrao partiju pedlbola (igra slična skvošu) sa sinom Adrijom. Manje od dva tjedna poslije operacije trener katalonskog kluba je na sportski način želio ispratiti 2012. godinu, a vijest i fotografiju je putem Twittera objavio Adria, inače kadet u Barceloninoj nogometnoj akademiji.

''Oprostio sam se od godine igrajući pedlbol s nekim posebnim'', napisao je Adria i priložio fotografiju kao dokaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonin predsjednik Sandro Rosell izjavio je da će se Vilanova vratiti na klupu za 15 do 20 dana, ali moguće je da će se to dogoditi i ranije. Dakako, Vilanovi predstoje tretmani kemoterapijom i zračenjem, ali cijelo to vrijeme mladi stručnjak namjerava voditi svoju momčad.

Marca piše kako nije isključeno da će Vilanova biti na klupi već u nedjelju kada Barcelona igra gradski dvoboj protiv Espanyola, ali realnije je očekivati njegov povratak tjedan dana kasnije na gostovanju kod Malage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonin trener Tito Vilanova vratio se u srijedu na posao i sve je izglednije da će u nedjelju voditi momčad u gradskom dvoboju protiv Espanyola u 18. kolu Primere. Konačnu će riječ ipak imati liječnici.

Vilanova se u srijedu u 9.30 sati pojavio u trening-centru Barcelone. Istina nije vodio trening, već je proveo prijepodne u uredu, a na terenu je ionako bilo samo nekoliko igrača, točnije oni koji će večeras igrati za Kataloniju protiv Nigerije. Ostali će trenirati tek večeras kada bi se na travnjak mogao spustiti i Vilanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, protiv Valladolida je u 17. kolu Katalonce vodio Vilanovin pomoćnik Jordi Roura koji će biti za kormilom i protiv Espanyola ako prvi trener ipak odluči propustiti dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo