PREKIPJELO MU / Modrićev suigrač više ne želi šutjeti. Žestoko je kritizirao UEFA-u: 'Moramo biti iskreni, ovo je dokaz da oni brinu samo o novcu'

Image

Zaključio je i kako će zbog toga igrači biti puno više ozlijeđeni

11.10.2021.
10:53
VOYO logo

Vratar belgijske reprezentacije i suigrač Luke Modrića iz Real Madrida, Thibaut Courtois, žestoko je kritizirao UEFA-u nakon ispadanja u polufinalu Lige nacija uz konstataciju da je to natjecanje besmisleno, ali još je žešći bio u istupu nakon što je Belgija izgubila od Italije u utakmici za treće mjesto.

Belgija je poražena s 2:1 i osvojila je tek četvrto mjesto, a u toj su utakmici obje momčadi koristile uglavnom rezervne igrače. Courtois je nakon te utakmice ponovo napao UEFA-u, ali ovaj put je bio žešći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti iskreni, u ovoj igri je bitan samo novac. Igrali smo ovu utakmicu samo zašto što to UEFA-i donosi dodatan novac. Pogledajte koliko su obje ekipe izmijenile momčad. To samo dokazuje da igramo previše utakmica. Sada su uveli novo natjecanje, Konferencijsku ligu. Uvijek je isto. Mogu se ljutiti koliko hoće što neki klubovi žele Superligu, ali oni ne brinu o igračima, brinu samo o svojim džepovima. Sad čujemo priče da će se svake godine igrati ili Svjetsko ili Europsko prvenstvo. Kad ćemo dobiti odmor? Nikad", ogorčen je bio vratar Reala.

Image

Bit će ozljeda

Zaključio je i kako će zbog toga igrači biti puno više ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju će se najbolji igrači stalno ozljeđivati. Trebalo bi se malo više pobrinuti o tome. Nismo mi roboti. Sve je više utakmica, a sve manje odmora i nikoga nije briga za nas. Iduće godine igramo Svjetsko prvenstvo u studenom i onda opet moramo igrati u klubovima do kasnog lipnja. Ozljeđivat ćemo se. Nitko više ne brine o igračima. Tri tjedna odmora nije dovoljno igračima da se natječu 12 mjeseci na najvišoj razini. Ako budemo šutjeli, sve će ostati isto", kazao je Courtois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo