TEŽAK UDARAC ZA KEKA UOČI DERBIJA: / Riječani na Hajduk bez jednog od najboljih igrača

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Aktualni hrvatski prvak Rijeka u subotu će u 18. kolu domaćeg prvenstva ugostiti Hajduk, a momčad s Rujevice bi u toj utakmici mogla biti značajno oslabljena.

30.11.2017.
10:04
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Prema pisanju Novog lista, Marko Vešović zbog ozljede gležnja nije trenirao nekoliko posljednjih dana i vjerojatno neće biti spreman za jadranski derbi. Težak teren u Vinkovcima, gdje su Riječani u prošlom kolu svladali Cibaliju (2-1) i prekinuli niz od pet ligaških utakmica bez pobjede, donio je tako probleme crnogorskom braniču, ali i glavobolju treneru Matjažu Keku.

Mavrias ili Župarić

Slovenski stručnjak sada mora smisliti kako pokriti desni bok u jednoj od najvažnijih utakmica jeseni. Logičnim se rješenjem nameće Grk Charalampos Mavrias, ali on je igrao vrlo malo ove sezone i pitanje je hoće li ga Kek gurnuti u vatru u derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga je opcija prebacivanje Darija Župarića s mjesta stopera na desni bok. U tom bi slučaju, uz Roberta Punčeca, u sredini obrane zaigrao oporavljeni Josip Elez.

Heber još ranije otpao

Još od ranije je poznato da za okršaj protiv Hajduka neće konkurirati Brazilac Heber, strijelac oba pogotka za Rijeku u poljudskom okršaju istih suparnika (2-0), koji je izgubljen do kraja jeseni zbog ozljede mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 17 odigranih kola u hrvatskom prvenstvu Rijeka, Hajduk i Osijek imaju po 29 bodova, čak 12 manje od vodećeg Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo