TEŽAK UDARAC ZA HRVATSKOG VEZNJAKA: / U manje od 24 sata ostao bez trenera i čovjeka koji ga je doveo u klub

Image

Loši rezultati ove sezone presudili su dovojici ključnih ljudi

8.3.2019.
10:46
VOYO logo

Talijanski nogometni gigant AS Roma objavila je u četvrtak sporazumni raskid ugovora s trenerom Eusebiom Di Francescom, dan nakon što je Roma ispala u osmini finala Lige prvaka od Porta.

Di Francesco je bio trenerom Rome od početka 2017. godine, a prošle godine su igrali polufinale Lige prvaka nakon što su izbacili Barcelonu. Ove sezone Roma se muči, u prvenstvu su tek peti, iako samo tri boda udaljeni od četvrtog mjesta, koje garantira Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Former sports director of Sevilla Ramon Rodriguez Berdejo 'Monchi' bids goodbye to club supporters before the Spanish league football match Sevilla FC vs RC Deportivo de la Coruna at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla on April 8, 2017. Sevilla won 4-2. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)

Stiže Ranieri?

Kao mogući novi trener spominje se Claudio Ranieri (67), koji je nedavno napustio engleski Fulham.

U petak je pak stigla vijest da klub napušta i sportski direktor Monchi. On će karijeru navodno nastaviti u Arsenalu gdje ga čeka trogodišnji ugovor. U Romi i bi ga prema psioanju Sky Sporta i Tuttomercatoweba trebali zamijeniti Walter Sabatini i Carlo Osti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski stručnjak najzaslužniji je za dolazak Ante Ćorića u glavni grad Italije.

“Presretni smo što možemo poželjeti Anti Ćoriću dobrodošlicu u klubu. Vjerujem da smo njegovim dovođenjem dobili jednoga od rastućih talenata europskog nogometa”, rekao je sada već bivši Romin sportski direktor prošlog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo