TESTIRAJTE SVOJE ZNANJE: / Real Madrid nikad nije slavio na gostovanju kod osam klubova. Znate li kojih?

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Nogometaši Real Madrida na gostovanju u Dortmundu protiv Borussije odigrat će s početkom u 20:45 sati svoj drugi ovosezonski ispit u Ligi prvaka.

26.9.2017.
9:34
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

Borussia Dortmund je, ipak, samo jedna od ukupno osam momčadi protiv kojih se slavni španjolski klub nikad nije osladio pobjedom na gostovanjima, javlja Marca, no učinak od tri poraza i tri remija u Dortmundu nije najgori kojeg su igrači u Realovom dresu ostvarivali protiv klubova čije navijače nikad nisu bacali u očaj.

Juventus u Torinu njihova je prava crna mačka. Realovi nogometaši ondje su upisali samo jedan remi uz čak pet poraza. Nadalje, četiri gostovanja u Ateni kod Olympiakosa također su prošla bez Realove pobjede. Ondje su, naime, igrači madridske momčadi poraženi jednom uz tri odigrane utakmicu bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmicama Lige prvaka i San Siro je koban za Realove nogometaše, točnije utakmice ondje protiv Milana koji ih je svladao jednom, a dvaput s njima remizirao. Pobjedu niti remi Real nema niti kada gostuje u Moskvi kod Spartaka koji ih je dvaput svladao, a razloga za veliko veselje u utakmicama Lige prvaka nemaju niti kod gradskog rivala Atletica s kojim su jednom odigrali utakmicu bez golova, a jednom upisali poraz. U dva gostujuća ogleda protiv Lazija i Manchester Cityja, Real je ostvario dva remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo