Teško kažnjen zbog 0,57 promila alkohola u krvi!

NK Karlovac suspendirao je na mjesec dana vlastitog trenera Igora Pamića!

8.3.2011.
16:07
VOYO logo

Kao nastavak priče igrači dvoje hoće li nastaviti trenirati, dok tajnik kluba Dražen Mejašić i Pamićev pomoćnik Miroslav Kljunac daju ostavke!

"Glupost je da nam je trener zabranio da potpišemo bilo što, pa mi smo odrasli ljudi i imamo obitelji. Vidjet ćemo hoćemo li uopće trenirati svih tih 30 dana koliko traje suspenzija", govorili su igrači okupljeni u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam prijavio Pamića, a Disciplinska ga je komisija kaznila", potvrdio je Turković, a kao grijeh treneru je navedeno i što nije u medijskim istupima branio svog šefa Turkovića nakon članaka koji su bili usmjereni protiv njega?!

Čelnici kluba nemaju odgovor na pitanje tko će voditi momčad u tih mjesec dana ako pomoćnik Kljunac doista ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam je Pamić, pak, rekao:

"Prihvaćam odluku kluba, smatram da dobro radim svoj posao i da NK Karlovac sve ovo ne zaslužuje, a na igrače neću vršiti pritisak. Štoviše, savjetujem im da nastave trenirati jer to im je posao i od toga žive."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Pamića su prošli vikend u središtu Karlovca zaustavili policajci koji su nakon kontrole otkrili da je vozio s 0,57 promila alkohola u krvi. Cijeli je slučaj Pamića toliko razljutio da je nakon toga odbio testiranje na drogu. Ostao je bez vozačke dozvole, a protiv njega pokrenut je i prekršajni postupak. Prijeti mu kazna od 15.000 kuna ili zatvor do 60 dana.

Zanimljivo je da mu je novčana kazna zaprijetila upravo u vrijeme kad mu je nova uprava na čelu sa Stjepanom Turkovićem odlučila drastično smanjiti plaću. Pamić je disciplinski prijavljen zbog sukoba s policijom, ali i jer je igračima govorio da ne potpišu dokument na kojem piše da klub prema njima nema potraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo