'Izbornik me nije zelio izabrati za Svjetsko prvenstvo'

U razgovoru za Sky Sports francuski veznjak Manchester Cityja Samir Nasri objasnio je svoj stav vezan uz izostavljanje s popisa francuske reprezentacije za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu.

15.5.2014.
8:36
VOYO logo

"Bio sam spreman. Znao sam to otprije, ponekad imate osjecaj. Kada zelite razgovarati s izbornikom, a on ne zeli razgovarati s vama onda znate da ne idete na Svjetsko prvenstvo. Bio sam spreman mentalno. Bio mi je to sok svejedno, ali sam bio spreman mentalno, pa sam ok", rekao je Nasri.

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps izostavio je Nasrija usprkos dobroj formi u samoj zavrsnici sezone, sto je izazvalo veliko cudenje, kako medu strucnjacima, tako i medu navijacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada ljudi razgovaraju o tome, to znaci da sam u nekom trenutku napravio nesto dobro, pa je to dobra stvar. Sto mogu reci? Postujem njegov izbor. Nije me zelio izabrati i dobro za njega. Zelim srecu francuskoj reprezentaciji, a ja moram razmisliti o reprezentaciji jer su mi vec dva puta oduzeli Svjetsko prvenstvo".

//www.youtube.com/embed/E9egICOU3wc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deschamps je Nasrijevo izostavljanje s popisa objasnio rijecima da "nije sretan kad je zamjena, sto se osjeti u momcadi", ocito misleci da bi mu njegovo potencijalno nezadovoljstvo moglo narusiti homogenost.

"To je malo tesko za prihvatiti. Pitate li bilo kojeg igraca da li je sretan sto je na klupi, nitko vam nece reci da je. Ako je to jedini izgovor koji su mogli pronaci, onda je to malo tesko za prihvatiti. Trebam razmisliti tijekom blagdana o svojoj buducnosti u reprezentaciji. Propustanje dva Svjetska prvenstva zaista je tesko za igraca", zakljucio je Nasri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo