TEŠKI DANI ZA MILAN UZIMAJU DANAK I NA MOMČADI: / Zbog loše financijske situacije razmišljaju da se odreknu najboljeg igrača

Image
Foto: AFP

Preokret u jednom od najvećih talijanskih transfera

23.11.2018.
11:19
AFP
VOYO logo

Talijanski mediji raspisali su se o tome da bi Milan mogao ekspresnom brzinom vratiti Gonzala Higuaina u redove Juventusa. Naime, milanski div prisiljen je zbog loše financijske situacije srezati troškove, a jedan od načina bilo bi i rješavanje Higuaina.

Milan je Juventusu jednogodišnju posudbu platio 18 milijuna eura, a ako žele Pipitu zadržati u klubu i na ljeto moraju platiti još 36 milijuna eura, što oni, čini se, nisu spremni učiniti. Ipak, ako bi ga otkupili on bi za Milan bio vezan do 2021. godine što bi im se na kraju moglo itekako isplatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovori tek slijede

Naravno, Milan traži načine da uštedi na svim transferima pa su tako dolazak Lucasa Paquete dogovorili tako da svake godine od pet dogovorenih isplate po 7 milijuna eura odštete. S obzirom na to da je Higuain jako bitan za planove Gennara Gattusa, uprava Milana pokušat će dogovoriti povoljnije uvjete za njegov ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Higuain je dosad zabio sedam golova u 13 nastupa za Rossonere, ali protiv Juventusa nije briljirao, promašio je kazneni udarac i dobio crveni karton. Na teren će se vratiti u utakmici protiv Parme 2. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo