ISKORISTIO NJENO TIJELO: / Nogometna legenda zlostavljala prostitutku!?

3.4.2015.
12:01
VOYO logo

Giselle Edona Buszyk, kako joj je pravo ime, tvrdi da se seksala s Effenbergom tri puta između 2010. i 2013. godine, pri čemu joj bivši nogometaš Bayerna, Borussije Mönchengladbach i Fiorentine nije platio za usluge.

"Taj me je čovjek seksualno zlostavljao, iskoristio je moje tijelo. Upoznali smo se na Oktoberfestu i tražio me da se nađemo. Susreli smo se tri puta, ali nikad mi nije platio i to zato što je uvijek bio na teškim drogama. Duguje mi 4500 eura. Rekao mi je da će mi zaliti lice kiselinom ako izađem s time u javnost. Zbog njega sam morala ići psihijatru", pojadala se Edona na suđenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina optužba, barem zasad, nije urodila plodom. Sutkinja Karin Jung odbacila je, naime, tužbu i još k tome kaznila Edonu sa 600 eura zbog seksa na javnom mjestu. Bivša prostitutka, međutim, ne odustaje i već je uložila žalbu tako da će se proces ponovno održati pred Zemaljskim sudom. Očekuje se da će tom prilikom i Effenberg morati svjedočiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Effenberg (46) je, inače, karijeru zaključio 2004. u katarskom Al-Arabiju. Najveće je uspjehe ostvario u dresu Bayerna s kojim je triput osvojio Bundesligu i jednom Ligu prvaka. S njemačkom je reprezentacijom 1992. igrao u finalu Europskog prvenstva pri čemu je izabran i u udarnu jedanaestoricu turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo